Les hva pastor Maria Morfjord oppfordrer oss til å takke og be spesielt for i februar.

Vi takker og ber for…

Vi takker for alle mulighetene vi har hatt til å formidle evangeliet på, og ber om at det skal bære frukt.

Takk for muligheten vi fikk til å lage en minileir for konfirmantene 19.-21. febr. på Knaben. Be om at de skal få en berøring av Jesus som vil prege dem. Be også for lederne.

Vi takker for samarbeidet med Lista og Lyngdal Misjonskirker med nett-gudstjenester. Velsign disse menighetene.

Be for prosessen rundt å finne en barne- og ungdomspastor til menigheten.

Be for din arbeidsplass eller skole. Gud velsigne deg som lys og salt der!

Velsign byen – for når rettskafne velsigner blir byen bygd opp (Ordspr 11:11). Be om at mennesker i Farsund kommune skal bli kjent med Jesus og at vi skal få øye på dem som trenger omsorg og oppmuntring.

«Ditt ord er en lykt for min fot og et lys for min sti» (10)

Vi fortsetter med vår «lysløype» fra januar, som bestod av vers og tanker fra mennesker i menigheten vår. Vi håper at disse ordene kan være et lys i hverdagen din.

Se Østbys påskekonsert «Hymner»

David André Østby lanserte sitt nye album «Hymner» med en påskekonsert live fra Markus kirke i Oslo. Se den her!

Wes Hamptom og Tiffany Coburn fremfører «I've Just Seen Jesus».

Hva skjer på søndag?

Vi gleder oss til å samle oss fysisk igjen snart! Men nå på søndag vil vi linke til Lyngdal Misjonskirke sin digitale gudstjeneste da vår pastor Maria har ferie denne uka.

«Ditt ord er en lykt for min fot og et lys for min sti» (9)

Pastor har ferie denne uken

Vår Pastor Maria Morfjord har ferie denne uken (uke 15) fra mandag 12. april t.o.m. søndag 18. april.

NYTT kjøkken i kirka

Et nytt og moderne storkjøkken er snart på plass i kirka!

Hva skjer på søndag?

På søndag blir det Zoom-gudstjeneste for hele familien kl 11.00 med konkurranse, nattverd, sang og andakt. Ha gjerne klart brød og saft til nattverd.