Les hva pastor Maria Morfjord oppfordrer oss til å be spesielt for i juni.

Vi takker og ber for…

Vi takker for alle barn og ungdom vi har i menighetens arbeid, og ber om at disse skal bli bevart i troen. Be om at Gud skal kalle fram flere ledere for den yngre generasjonen.

Vi ber for og velsigner lærerne på Farsund barne- og ungdomsskole.

Vi ber for dem som er syke og motløse, både i menigheten og i byen vår.

Vi ber for prosessen rundt å finne nye ansatte til menigheten.

Velsign dine naboer. Gud velsigne deg som lys og salt der!

Velsign byen – for når rettskafne velsigner blir byen bygd opp (Ordspr 11:11). Be om at mennesker i Farsund kommune skal bli kjent med Jesus og at vi skal få øye på dem som trenger omsorg og oppmuntring.

Hva skjer på søndag?

På søndag blir det kveldsmøte kl 19.00 i Farsund Misjonskirke.

Filadelfia Lovsang fra Filadelfia Kristiansand synger «Vi tilber Jesus» - med intro av Hilbert Norheim.

Se bilder fra dåpsgudstjenesten

Det var en høytidsstund da Emma-Sofia Morfjord og Øyvind Råmunddal lot seg døpe i Misjonskirken søndag 6. juni. Se bilder fra begivenheten her!

Dåp og medlemsopptakelse

De siste søndagene før sommeren kommer til å inneholde både troende dåp og medlemsopptakelse - det er veldig gledelig!

The Worship Initiative feat. Shane & Shane fremfører «As The Deer»

Hva skjer i helga?

Det er godt å kunne samles igjen og vi vil med glede invitere til kveldsmøte i Farsund Misjonskirke kommende søndag 30. mai kl 19:00.

Et drivhus full av håp!

Ute i drivhuset mitt står det litt av hvert.

Huskefinger. Husk!

Viktig og spennende menighetsmøte

Styret i menigheten har sendt ut innkalling til menighetsmøte 2. juni 2021, kl. 19.00 i Farsund Misjonskirke.

Hva skjer i pinsen?

Lørdag kveld kl 20, er det Safari i Misjonskirka.