Menighetskveld lørdag 16. oktober

Lørdag 16. oktober blir det menighetskveld i Misjonskirken. Sett av kvelden – og meld deg på!

Lederskapet har i samarbeid med evangelist og inspirator Markus Kvavik lagt opp til et spennende program basert på Strategiplanen for menigheten i kjølvannet av Menighetsskolen.

Tema for kvelden blir «Hvordan skal vi som menighet nå den neste generasjonen?»

Suksessen fra høstens menighetsweekend med suppe-middag i hjemmene blir gjenopptatt. En av vekstgruppene vil deretter stelle til kake og kaffe i kirka, før det blir kveldsmøte/ samling der kveldens tema blir tatt opp. Under denne samlingen blir det filmvisning for barna parallelt i kjelleren.

Programmet for ettermiddagen og kvelden ser slik ut:

16:30 Suppe-middag
18:30 Kake og kaffe i kirka
19:00 Samling/ kveldsmøte/ menighetsmøte/ temamøte
20:30 Slutt (?)

Sett av datoen og få meldt deg på så raskt som mulig. Dette bør du ikke gå glipp av!

Påmelding skjer ved å skrive seg på ei liste som henger ute i ganga i Misjonskirken – eller ved å sende SMS til menighetens daglige leder, Randi Gitlestad Eng, på tlf. 475 11 647. Fristen for påmelding er 7. oktober.

Kveldsmøte kommende søndag

Hjertelig velkommen til kveldsmøte søndag 24. oktober kl. 19:00. Geir Myra skal tale, og Jorunn Rudlende har lovsangen.

Møter denne helgen

Denne helgen får vi ikke bare søndagsmøte, men også menighetskveld på lørdagen!

Nicole C. Mullen synger «The God Who Sees».

Felles kveldsmøte med Lista Misjonskirke

Kommende søndag 10. oktober kl. 19:00 blir det felles kveldsmøte med Lista Misjonskirke. Møtet blir i Farsund Misjonskirke.

Carrie Underwood og CeCe Winansen fremfører «Great Is Thy Faithfulness».

Det blir ikke friluftssamling

Søndag 3. oktober blir det ikke friluftssamling pga. det er meldt mye regn.

Bokutdeling til årets 1. klassinger

Søndag 17. oktober blir det utdeling av bok til årets 1. klassinger.

Velkommen til kveldsmøte

Søndag 26. september blir det kveldsmøte i Farsund Misjonskirke kl. 19:00.

Opphevelse av restriksjoner

Fra og med lørdag 25. september kl. 16:00, opphever regjeringen alle innenlands restriksjoner, bortsett fra isolasjonskrav ved covid-19 sykdom. Vi gleder oss over en mer normal hverdag uten restriksjoner på våre arrangementer og aktiviteter.