Menighetsmøte søndag 20. januar

Styret har kalt inn til viktig menighetsmøte søndag 20. januar etter gudstjenesten – med innlagt enkel lunsj. Alle medlemmer oppfordres til å møte.

På agendaen står innkjøp av nytt lydutstyr til kirka, samt presentasjon av menighetens bibelhistorie i forbindelse med den pågående Menighetsskolen.

Det er viktig at DU kommer! 🙂 Vel møtt!

Innkalling med sakspapirer er sendt ut til medlemmer per epost. Har du ikke fått de, kan de også hentes ved å logge inn på medlemssiden her på nettsider. Trenger du passord for innlogging der, kontakt webmaster.

Richard Smallwood fremfører «The Center Of My Joy».

The 3 Winans Brothers fremfører «Trust In God».

Sommerens bønneemner

Her er bønneemnene pastor Maria Morfjord oppfordrer oss til å be spesielt for i sommer.

Gratulerer, Sunniva og Tobias!

Lørdag 18. juli ga Sunniva Eikeland og Tobias Mersland hverandre sitt JA i Lyngdal Misjonskirke.

Sommergrønn sjel

Nåde være med dere og fred fra Gud vår Far og Herren Jesus Kristus!

Ricky Dillard fremfører «Any Day Now» live.

Nicole C. Mullen fremfører «My Redeemer Lives».

Gudstjeneste 5 juli 2020

Siste gudstjeneste før sommerferien

Siste gudstjeneste før sommerferien hadde vi 5. juli. Det var på ingen måte slapt sommermodus over, men derimot full av liv.

Gratulerer til Karen og Torleiv-Emil!!!

Lørdag 27. juni ble Karen Smit og Torleiv-Emil Eng gift i Farsund Misjonskirke.