Menighetsweekend 2019 – Hvorfor?

Vi inviterer til menighetsweekend 30.august-1.september 2019, på Åpta Camping. Denne helga er for alle som har/har hatt/ønsker å ha en relasjon til Farsund misjonskirke.

«HVORFOR?» er temaet for hele helga. Hvorfor driver vi menighet? Hvorfor reiser
vi på tur sammen? Hvorfor leser vi i Bibelen? Hvorfor ber vi? Hvorfor ønsker vi å ha en (sterkere) relasjon til Gud?
Vi er så heldige å få med oss Markus Kvavik denne helga, han er god til å tale for både voksne og ungdom!

Pris:
Max. 2500,- pr. familie.
1000,- for «enestående» (enslige)
Alle tar med brød og pålegg til tre måltider (to frokoster + lunsj).
Det vurderes å bestille middag til søndagen, dersom nok interesse ved påmelding: 120,- pr voksen,
80,- pr barn (u/10). Barn under skolealder gratis.

Alle tar med brødmat og pålegg til tre måltider, samt litt chips, snacks og brus i passende mengde for
deg/din familie. Man kan ankomme Åpta Camping sjøveien og bo i båten, eller i campingvogn e.l.
Innendørs overnatting i hytte/leilighet er også et bra alternativ;) Alle deltakere blir delt opp i team
som jobber sammen gjennom helga, både i praktisk arbeid og i enkle/ufarlige aktiviteter. Ungdom
blir innkvartert samlet.

Påmelding:
Ring/sms/e-post: Berit Hellang/95976640/berit@hellang.no
Påmeldingsfrist: 16. august

Ved påmelding før 1. juli blir du med i trekningen av et gratis weekend-opphold for inntil 7 personer
i leilighet på Flekkerøya!

Trykk gjerne SKAL på arrangementet på facebook! https://www.facebook.com/events/1281515951999429/

«Ta derfor vare på de ord som dere har hørt fra begynnelsen. Hvis dere lar disse ordene få virke i
dere, da virker også Gud og Hans Sønn i deres liv. Dere får være i fellesskap med Ham.» 1. Joh. 2,24

Derfor.

Lill Katrin Island blir vår nye medarbeider.

Lill Katrin og Romania-teamet

Barne- og ungdomsarbeideren vår Lill Katrin Island taler og Romania-teamet deltar på gudstjenesten søndag 18. august kl. 11.00.

Penger

Sommergave

Selv om menigheten tar «sommerferie» på programmet, håper vi at du vil vi menigheten en økonomisk sommergave.

Søndag 23. juni

St. Hansaften er det møte kl. 18.00 i kapellet på Åpta Misjonssenter.

Les hva pastor Maria Morfjord oppfordrer oss til å be spesielt for i juni og juli.

Kom Hellige Ånd!

Har du noen gang lurt på hvorfor pinsen er i pinsen? Vi har nettopp feiret pinse, så dette har jeg tenkt litt på.

Sommerfest 2016. Sandy og Stian Smit ledet.

Sommerfest i Laundal

Førstkommende søndag 16. juni er det menighetens sommerfest.