Menighetsweekend 2019 – Hvorfor?

Vi inviterer til menighetsweekend 30.august-1.september 2019, på Åpta Camping. Denne helga er for alle som har/har hatt/ønsker å ha en relasjon til Farsund misjonskirke.

«HVORFOR?» er temaet for hele helga. Hvorfor driver vi menighet? Hvorfor reiser
vi på tur sammen? Hvorfor leser vi i Bibelen? Hvorfor ber vi? Hvorfor ønsker vi å ha en (sterkere) relasjon til Gud?
Vi er så heldige å få med oss Markus Kvavik denne helga, han er god til å tale for både voksne og ungdom!

Pris:
Max. 2500,- pr. familie.
1000,- for «enestående» (enslige)
Alle tar med brød og pålegg til tre måltider (to frokoster + lunsj).
Det vurderes å bestille middag til søndagen, dersom nok interesse ved påmelding: 120,- pr voksen,
80,- pr barn (u/10). Barn under skolealder gratis.

Alle tar med brødmat og pålegg til tre måltider, samt litt chips, snacks og brus i passende mengde for
deg/din familie. Man kan ankomme Åpta Camping sjøveien og bo i båten, eller i campingvogn e.l.
Innendørs overnatting i hytte/leilighet er også et bra alternativ;) Alle deltakere blir delt opp i team
som jobber sammen gjennom helga, både i praktisk arbeid og i enkle/ufarlige aktiviteter. Ungdom
blir innkvartert samlet.

Påmelding:
Ring/sms/e-post: Berit Hellang/95976640/berit@hellang.no
Påmeldingsfrist: 16. august

Ved påmelding før 1. juli blir du med i trekningen av et gratis weekend-opphold for inntil 7 personer
i leilighet på Flekkerøya!

Trykk gjerne SKAL på arrangementet på facebook! https://www.facebook.com/events/1281515951999429/

«Ta derfor vare på de ord som dere har hørt fra begynnelsen. Hvis dere lar disse ordene få virke i
dere, da virker også Gud og Hans Sønn i deres liv. Dere får være i fellesskap med Ham.» 1. Joh. 2,24

Derfor.

Pastoren ble feiret

Vår kjære pastor, Maria Morfjord, fyller 40 år mandag 27. mai. Det ble markert med kakefest og gaveoverrekkelse på søndagens gudstjeneste.

Gospelgruppen Vokal sang og ledet lovsang i søndagens gudstjeneste.

Gospel fra Vokal

Førstkommende søndag 26. mai kl. 11.00 blir sørstatsgospelgruppen Vokal nok en gang å høre i Misjonskirken.

Familiefest for alle

Også årets 17. mai-fest ble en god opplevelse for alle generasjoner. Se bildene!

Vellykket 16. mai-fest

Shake the City 16. mai i Alcoahallen samlet 240 ungdommer.