Menighetsweekend avlyst, men fortvil ikke!

På grunn av få påmeldte blir dessverre årets menighetsweekend som er planlagt 30. august-1. september flyttet. Vi gjennomfører samlinger i Misjonskirka i stedet. Temaet er fremdeles brennaktuelt: «Hvorfor?» Vi ber om forståelse for at detaljer ikke er på plass enda, men mer info kommer så fort som mulig. Markus Kvavik blir fremdeles med og inspirerer oss, og vi tar sikte på lørdag ettermiddag og kveld, samt søndag formiddag sammen. Felles måltid blir det også på lørdag, og det legges opp til den gode praten utover kvelden. Evt. spørsmål (eller gode idéer!) kan rettes til Berit Hellang.

50 års jubileumsfest i Misjonskirken. Jubileumsgudstjenesten. Inge Eikeland leder.

Inge taler på kveldsmøte

Søndag 20. oktober kl. 19.00 taler Inge Eikeland på kveldsmøte.

Trofast leder ble hedret

Jens Rudjord ble hedret for mange års trofast innsats i søndagsskolen på søndagens gudstjeneste.

Misjonsbasar fredag 16. november 2018.

Misjonsbasar

Arbeidet med årets misjonsbasar er allerede i gang.

Tidslinjen og bibel-leseplan

Vi har begynt forfra i Bibelen og går gjennom høydepunktene i kronologisk rekkefølge.

Les hva pastoren vår oppfordrer oss til å be spesielt for i oktober.

Målet!

Det er ganske sterkt når Arne Viste, som i disse dager risikerer to års fengsel fordi han har gitt arbeid til 70 ureturnerbare asylsøkere, snakker om målet med livet.

Watoto skapte liv i Misjonskirka

Lørdag 5. oktober hadde vi besøk av barnekoret Watoto fra Uganda, og det var en konsert fylt av store smil, dans, og lovsang med forbilledlig tilbedelse.