Menighetsweekend avlyst, men fortvil ikke!

På grunn av få påmeldte blir dessverre årets menighetsweekend som er planlagt 30. august-1. september flyttet. Vi gjennomfører samlinger i Misjonskirka i stedet. Temaet er fremdeles brennaktuelt: «Hvorfor?» Vi ber om forståelse for at detaljer ikke er på plass enda, men mer info kommer så fort som mulig. Markus Kvavik blir fremdeles med og inspirerer oss, og vi tar sikte på lørdag ettermiddag og kveld, samt søndag formiddag sammen. Felles måltid blir det også på lørdag, og det legges opp til den gode praten utover kvelden. Evt. spørsmål (eller gode idéer!) kan rettes til Berit Hellang.

Felles drive-in-gudstjeneste i pinsa!

Mandag 1. juni - 2. pinsedag kl.12.00 inviterer Farsund og Lista misjonskirke til felles drive-in gudstjeneste ved hangaren ved Lista flyplass.

Hender. Fellesskap. Menighetsmøte.

Husk ekstraordinært årsmøte onsdag 27.05.20

Husk årsmøte i morgen onsdag 27. mai.

Elevation Worship synger «Do It Again».

Gjenåpning av misjonskirka

Endelig kan vi begynne å samles igjen, og allerede nå på Søndag 24. mai kl. 19.00 inviteres det til bønn og lovsang igjen i Farsund Misjonskirke. Mai Britt og Svein Morten Havaas leder oss i lovsang. Appell ved Maria Morfjord. På grunn av restriksjoner i forbindelse med Koronapandemien, er det dessverre kun de 50 første…

Dette velsigner, ber og takker vi for i mai.

«The UK Blessing» av ulike lovsangsledere. Guds velsignelse kan vi også ta imot 17. mai-helgen.

Fagert er landet og arven!

Nåde være med dere og fred fra Gud vår Far og Herren Jesus Kristus!

Video fra påskens bilrebus

Her er en liten video som oppsummerer bilrebusen som menigheten arrangerte i forlengelse av drive-in-gudstjenesten 1.påskedag.