Misjonsbasar

Arbeidet med årets misjonsbasar er allerede i gang.

Du kan nå kjøpe lodd på bok. Mange flotte premier! Basaren er satt til fredag 8. november. Colombia-misjonær Kirsten Watne har meldt sin ankomst. Hun vil tale og fortelle fra misjonsarbeidet i Barranquilla.

50 års jubileumsfest i Misjonskirken. Jubileumsgudstjenesten. Inge Eikeland leder.

Inge taler på kveldsmøte

Søndag 20. oktober kl. 19.00 taler Inge Eikeland på kveldsmøte.

Trofast leder ble hedret

Jens Rudjord ble hedret for mange års trofast innsats i søndagsskolen på søndagens gudstjeneste.

Tidslinjen og bibel-leseplan

Vi har begynt forfra i Bibelen og går gjennom høydepunktene i kronologisk rekkefølge.

Les hva pastoren vår oppfordrer oss til å be spesielt for i oktober.

Målet!

Det er ganske sterkt når Arne Viste, som i disse dager risikerer to års fengsel fordi han har gitt arbeid til 70 ureturnerbare asylsøkere, snakker om målet med livet.

Watoto skapte liv i Misjonskirka

Lørdag 5. oktober hadde vi besøk av barnekoret Watoto fra Uganda, og det var en konsert fylt av store smil, dans, og lovsang med forbilledlig tilbedelse.

Flott storsamling – se bildene!

Søndagens storsamling ble en flott opplevelse. Se bildene her.