NYTT kjøkken i kirka

HURRA!

Et nytt og moderne storkjøkken er snart på plass i kirka! Kan du være med å gi en gave til arbeidet? Det er absolutt lov å grave godt i lommeboka og bruk gjerne Vipps: 86268. Alle beløp mottas med stor takk! Større beløp er selvsagt av stor interesse og da kan du bruke vår prosjektkonto: 2801.47.72474. Akkurat slik som vi liker det:)

Det opprinnelige husholdningskjøkkenet er nå historie. Dette har vært i drift siden bygget var nytt i 1989 og det var derfor modent for modernisering. Det som begynte i det små endte opp med en full renovering av kjøkkenet, og vi kan derfor snart ta i bruk et flunkende nytt og flott produksjonskjøkken!

Kjøkkenet er finansiert ved hjelp av gaver, innsamlede midler og låneopptak. Sparebanken Sørs gavefond (www.sor.no) har til vår store glede bevilget 30 000 kr. I tillegg har det kommet inn to anonyme gaver på 50 000 kr hver.

Når selve kjøkkenet er betalt, håper vi å kunne komplettere innholdet i skuffer og skap, eller kanskje bytte det ut med noe helt nytt? Ved opptelling viser listene at vi f.eks. har 143 gafler, men kun 105 kniver… Vi har 87 middagstallerkener, 17 suppetallerkener og  55 dessertskåler (dog i fem ulike design og størrelser…). Rett før pandemien inntok landet, husker vi Tacofesten hvor vi med stor glede dekket på til hele 147 deltakere og hver en krok av bygget var i bruk. Da sier det seg selv at vi må utvide beholdningen til neste store fest! Hurra!

Vi takker dugnadsgjengen som har stilt opp både sent og tidlig, innenfor alle rammer av smittevern. Det er fremdeles mulig å bli en del av gjengen ettersom det er noe arbeid som gjenstår. Mer informasjon om hvordan du kan bidra kommer på hjemmesiden og Facebook.

Kjøkkenkomiteen fortjener en EKSTRA STOR takk og MYE skryt for innsatsen, tidsbruken og ikke minst alt arbeidet som er lagt ned, både i forkant og underveis! Hjertelig takk, Kåre Heimvoll, Odd Bjørn Rudlende, Sigmund Solberg, Jan Erik Unhammer og Trond Kjørrefjord!

Det blir nå en fornøyelse å tilberede mat og det blir sannelig en fryd å vaske opp også! Vi gleder oss STORT til å stelle i stand og invitere til stor FEST for venner, familie og naboer, unge og gamle, de som har vært med “i alle år” og de som er i kirka for aller første gang. Akkurat slik som vi liker det!

For ordens skyld: vi venter selvsagt med den store festen til pandemien er passé, men vi bruker ventetiden på å glede oss! Og du, husk Vipps: 86268! TUSEN takk!

Hva skjer på søndag?

På søndag vil vi linke til Bryne Misjonskirkes digitale gudstjeneste da vår egen pastor har studiepermisjon.

«Ditt ord er en lykt for min fot og et lys for min sti» (12)

Dette er siste vers og tanke fra vår "lysløype"-serie. Vi håper ordene har vært et lys for stien din.

Utegudstjeneste i Paradisbukta

Rundt 40 stykker deltok på søndagens utegudstjeneste i Paradisbukta i strålende vær. Se bildene her!

Bønn, lovsang, tilbedelse, bønnevandring.

Les hva pastoren vår oppfordrer oss til å be og takke spesielt for i mai.

Velkommen til årsmøte og menighetsmøte

På onsdag 5. mai blir det endelig årsmøte og menighetsmøte i Farsund Misjonskirke kl 19:00.

Hva skjer på søndag?

På søndag blir det friluftsgudstjeneste i Paradisbukta kl 12.00.

Min båt er så liten…

Jeg hadde gledet meg til å se menigheten fysisk og personlig, så skuffelsen av ikke liten da jeg innså at vi måtte avlyse kveldsmøtet sist søndag.

«Ditt ord er en lykt for min fot og et lys for min sti» (11)

Vi fortsetter med vår «lysløype» fra januar, som bestod av vers og tanker fra mennesker i menigheten vår. Vi håper at disse ordene kan være et lys i hverdagen din.