Nytt kjøkken på gang – slik kan du gi

Det jobbes med planer for å oppgradere kjøkkenet. Men først må økonomien på plass – både til dette prosjektet og for menighetens løpende drift.

På menighetsmøte 2. februar var det enighet om at det må samles inn rundt 100.000 kroner til kjøkkenprosjektet, samt at inntektene til driften økes og stabiliseres på et høyere nivå før noe settes i gang.

Det har kommet inn en enkeltgave på 50.000 kroner til kjøkkenprosjektet. Ønsker du å støtte denne aksjonen kan du gi penger via prosjektkontoen/ oppussingskontoen til menigheten der nummeret er 2801.47.72474.

For å skape en mer stabil driftsøkonomi ønskes flere faste givere og at de faste giverne øker sine månedlige beløp. Menighetens driftskonto er nr. 2801.47.53070. Husk å registrere faste gaver for å få skattefritak. Det gis skattefritak for gaver på inntil 50.000 kroner. Du kan laste ned skjema for å registrere skattefrie gaver HER.

Gudstjeneste 29. mars 2020

Det kan ikke bli enklere å «gå i kirka» – så velkommen med, selv om dette er en forenkling i forhold til en vanlig gudstjeneste. Tusen takk til Theodora Eng, Sunniva og Jorunn Rudlende som spiller for oss!   Om du har barn hjemme som du vil gi Jesus videre til – så har vi…

Steve Green synger «People Need The Lord».

Bønne-emner?

Kjære medlem av Farsund Misjonskirke.

Gudstjeneste 22. mars 2020

Kjære alle dere som vil være med oss på denne enkle måten å holde gudstjeneste i hjemmene.

Harald Høidahl synger «Lord I need you».

Videohilsen fra pastoren 19.03.20

Trenger du noen å snakke med eller at noen ber med deg?

Gudstjeneste 15. mars 2020

For første gang i historien er vi i Farsund Misjonskirke nødt til å gjøre gudstjeneste på denne måten. Det er annerledes for oss alle, og vi håper det ikke varer for lenge før vi kan gå tilbake til det normale.

Gode tips til ressurser for hele familien

Emma Sofia og Maria Morfjord gir gode tips om hvordan man kan bruke «innedagene» i disse koronatider på en god måte.