Pastorbloggen

Hender. Fellesskap. Menighetsmøte.

Helhjerta og raus

Abraham lot seg ikke distrahere av lettvinte løsninger og fristelser. Josef betalte prisen for drømmene Gud ga uten å bli bitter. Drømmene som tilsynelatende handlet om berømmelse og ære, handlet egentlig om å redde liv.

Målet!

Det er ganske sterkt når Arne Viste, som i disse dager risikerer to års fengsel fordi han har gitt arbeid til 70 ureturnerbare asylsøkere, snakker om målet med livet.

Hender. Fellesskap. Menighetsmøte.

Drevet av sult!

«Sulten får en arbeidskar til å slite, hungeren driver han fram.» Ordspråkene 16:26

Kom Hellige Ånd!

Har du noen gang lurt på hvorfor pinsen er i pinsen? Vi har nettopp feiret pinse, så dette har jeg tenkt litt på.

Friske skudd!

«Se, jeg gjør noe nytt. Nå spirer det fram. Merker dere det ikke? Ja, jeg legger vei i ørkenen, elver i ødemarken.» Jes 43:19

Den Hellig ånd

Hva sier Ånden til oss?

Koffein er kraftfulle saker. Det kan få «døde» til å stå opp om morgenen!

Fellesskap. Samhold. Menighet. Menighetsmøte.

Fra øst kom de vise menn. Og fra øst får vi besøk i helga. Det lover godt!

Drammensungdommer med sin pastor, disse Jesu Kristi tjenere, hilser alle de hellige i Farsund Misjonskirke.

Det aller viktigste når tampen brenner

Det er ikke dødt i gatene og butikkene nå. Det yrer av folk som handler.

Grill en kristen.

Grill en kristen

Torsdag denne uka hadde Skolelaget på Eilert Sundt tidenes største samling midt i skoledagen. Med kebab-pizzaer fra Bakerens Pizza, inviterte de resten av videregående til «Grill en kristen» og sprengfylte lokalet de hadde.