Pastoren ble feiret

Vår kjære pastor, Maria Morfjord, fyller 40 år mandag 27. mai. Det ble markert med kakefest og gaveoverrekkelse på søndagens gudstjeneste.

Menighetens styreleder Kåre Heimvoll og hans kone Wenke overrakte blomsterlenke og gavekort fra menigheten – og ikke minst gode ord og lykkeønskninger til mandagens jubilant.

Etter gudstjenesten fikk alle ta del i feiringen da en stor marsipankake med bilde av pastoren på, samt en bløtkake og andre søte saker ble servert.

Vi ønsker jubilanten til lykke med fødselsdagen på forskudd. Og som hun selv pleier å skrive til andre når hun hilser; «velsigna nytt livsår!»

Søndag 23. juni

St. Hansaften er det møte kl. 18.00 i kapellet på Åpta Misjonssenter.

Les hva pastor Maria Morfjord oppfordrer oss til å be spesielt for i juni og juli.

Kom Hellige Ånd!

Har du noen gang lurt på hvorfor pinsen er i pinsen? Vi har nettopp feiret pinse, så dette har jeg tenkt litt på.

Sommerfest 2016. Sandy og Stian Smit ledet.

Sommerfest i Laundal

Førstkommende søndag 16. juni er det menighetens sommerfest.

Gospelgruppen Vokal sang og ledet lovsang i søndagens gudstjeneste.

Gospel fra Vokal

Førstkommende søndag 26. mai kl. 11.00 blir sørstatsgospelgruppen Vokal nok en gang å høre i Misjonskirken.