Pastoren ble feiret

Vår kjære pastor, Maria Morfjord, fyller 40 år mandag 27. mai. Det ble markert med kakefest og gaveoverrekkelse på søndagens gudstjeneste.

Menighetens styreleder Kåre Heimvoll og hans kone Wenke overrakte blomsterlenke og gavekort fra menigheten – og ikke minst gode ord og lykkeønskninger til mandagens jubilant.

Etter gudstjenesten fikk alle ta del i feiringen da en stor marsipankake med bilde av pastoren på, samt en bløtkake og andre søte saker ble servert.

Vi ønsker jubilanten til lykke med fødselsdagen på forskudd. Og som hun selv pleier å skrive til andre når hun hilser; «velsigna nytt livsår!»

Felles drive-in-gudstjeneste i pinsa!

Mandag 1. juni - 2. pinsedag kl.12.00 inviterer Farsund og Lista misjonskirke til felles drive-in gudstjeneste ved hangaren ved Lista flyplass.

Hender. Fellesskap. Menighetsmøte.

Husk ekstraordinært årsmøte onsdag 27.05.20

Husk årsmøte i morgen onsdag 27. mai.

Elevation Worship synger «Do It Again».

Gjenåpning av misjonskirka

Endelig kan vi begynne å samles igjen, og allerede nå på Søndag 24. mai kl. 19.00 inviteres det til bønn og lovsang igjen i Farsund Misjonskirke. Mai Britt og Svein Morten Havaas leder oss i lovsang. Appell ved Maria Morfjord. På grunn av restriksjoner i forbindelse med Koronapandemien, er det dessverre kun de 50 første…

Dette velsigner, ber og takker vi for i mai.

«The UK Blessing» av ulike lovsangsledere. Guds velsignelse kan vi også ta imot 17. mai-helgen.

Fagert er landet og arven!

Nåde være med dere og fred fra Gud vår Far og Herren Jesus Kristus!

Video fra påskens bilrebus

Her er en liten video som oppsummerer bilrebusen som menigheten arrangerte i forlengelse av drive-in-gudstjenesten 1.påskedag.