Pastoren ble feiret

Vår kjære pastor, Maria Morfjord, fyller 40 år mandag 27. mai. Det ble markert med kakefest og gaveoverrekkelse på søndagens gudstjeneste.

Menighetens styreleder Kåre Heimvoll og hans kone Wenke overrakte blomsterlenke og gavekort fra menigheten – og ikke minst gode ord og lykkeønskninger til mandagens jubilant.

Etter gudstjenesten fikk alle ta del i feiringen da en stor marsipankake med bilde av pastoren på, samt en bløtkake og andre søte saker ble servert.

Vi ønsker jubilanten til lykke med fødselsdagen på forskudd. Og som hun selv pleier å skrive til andre når hun hilser; «velsigna nytt livsår!»

Gospelgruppen Vokal sang og ledet lovsang i søndagens gudstjeneste.

Gospel fra Vokal

Førstkommende søndag 26. mai kl. 11.00 blir sørstatsgospelgruppen Vokal nok en gang å høre i Misjonskirken.

Familiefest for alle

Også årets 17. mai-fest ble en god opplevelse for alle generasjoner. Se bildene!

Vellykket 16. mai-fest

Shake the City 16. mai i Alcoahallen samlet 240 ungdommer.