Program for helgen

Grunnet at det er meldt dårlig vær på søndag så blir friluftsgudstjenesten avlyst. Derfor har vi noen anbefalinger for kommende søndag 31. oktober.

• Kl. 11:00 – Møte hos Lista Misjonskirke. Der blir det tale av Geir Myra og søndagsskole for barna.

• Kl. 17:00 – Frelsesarmeen i Farsund ønsker barnefamilier varmt velkommen til familie og filmkveld i Frelsesarmeen. Ta med egen godteri, og det blir servert chips, popkorn og en barnefilm! Du kan gjerne kle deg ut men la de skumle kostymene og maskene være hjemme. (Gjerne gi beskjed til Randi Eng hvis du tenker å komme)

Menighetsskolen modul 2, dag 2: Thomas Aas Pedersen og Kjell Birkeland underviser.

Husk å melde deg på «Forny drømmen»!

Har du husket å melde deg på til modul 4 i Menighetsskolen «Forny drømmen» lørdag 29. januar?

Gaither Vocal Band fremfører «Worthy The Lamb».

Velkommen til dele- og lovsangskveld

På søndag 16. januar kl 19.00 blir det lovsangskveld og delekveld i Farsund Misjonskirke. Lovsangen blir ledet av Mai Britt og Svein Morten Havaas.

Onsdagskafe kommende onsdag

Hjertelig velkommen til onsdagskafe 12. januar kl. 12:00. Dette er første samling i 2022 og det blir mat og godt felleskap. Denne gangen blir det deilige rundstykker og vafler. I tillegg vil Samuel vise film fra Loshavn og Lista Fyr.

Frisk og fin start på gudstjenesteåret

Restriksjonene gjør at vi ikke kan holde gudstjeneste på vanlig måte. Men søndagens opplegg på Mosvold var en god erstatning.

Charity Gayle med flere fremfører «My God Fights For Me».

Friluftssamling kommende søndag.

Hjertelig velkommen til friluftssamling på lekeplassen ved mosvoldtjernet kl 11.00 kommende søndag 9. januar.

Takk til Markus!

Styret takker Markus Kvavik.

Advent med Viggo Klausen – 4. episode

Se fjerde episode av Viggo Klausens adventsserie. Gjør det gjerne sammen med hele familien eller noen barn du kjenner!