Raushet og Jesus-entusiasme

F16 fikk søndagens RAUS-kollekt og Jonas Hompland talte engasjert om entusiasme for Jesus.

September-månedens RAUS-gave gikk til den lokale rusrehabiliteringsstiftelsen F16. Daglig leder, Britt Drønen, fortalte engasjert om stiftelsen og institusjonens arbeid blant rusmisbrukere som hjelpes til et nytt liv.

Ungdomspastor i Lista Misjonskirke, Jonas Hompland, var søndagens taler. Han talte med begeistring, overbevisning og engasjement om det å ha entusiasme for Jesus. Det kan både ekstroverte og introverte ha – men på ulikt vis. Parallellen til en overbegeistret Manchester United-supporter fra Lyngdal ble trukket. Skulle ikke vi som kristne vise minst like stor entusiasme og begeistring for Jesus og livet med ham?

I løpet av gudstjenesten, som ble ledet av Mari Unhammer, var det både nattverd og lovsang.

En flott søndag i Misjonskirken – med stort oppmøte, tross høstferiestart. Oppløftende! 🙂

Var du ikke til stede, men ønsker å støtte F16s arbeid, kan du bruke menighetens Vipps-konto #86268/ Kollekt FARSUND. Merk gjerne innbetalingen med «RAUS-kollekt til F16».

Se flere bilder fra samlingen i bilderiggen ovenfor.

Pastoren ble feiret

Vår kjære pastor, Maria Morfjord, fyller 40 år mandag 27. mai. Det ble markert med kakefest og gaveoverrekkelse på søndagens gudstjeneste.

Gospelgruppen Vokal sang og ledet lovsang i søndagens gudstjeneste.

Gospel fra Vokal

Førstkommende søndag 26. mai kl. 11.00 blir sørstatsgospelgruppen Vokal nok en gang å høre i Misjonskirken.

Familiefest for alle

Også årets 17. mai-fest ble en god opplevelse for alle generasjoner. Se bildene!