Rekordresultat på misjonsbasaren!

Fredagens misjonsbasar ga det beste resultatet noensinne.

– Resultatet fra basaren i år ligger på i overkant av 40.000 kroner – rundt 41.000 kroner, opplyser en av «basargeneralene», Ellen Hildreth etter at pengene ble talt opp fredag kveld.

Et fantastisk resultat takket være alle som har bidratt med gaver, som har solgt lodd og selvsagt de som har kjøpt lodd. Og ikke minst komiteen som står i bresjen for arrangementet. Pengene går uavkortet til å støtte skolene i Barranquilla, Colombia som Kirsten og Svein Watne har grunnlagt.

Kirsten Watne var for øvrig til stede på fredagens basar. Hun er nettopp hjemkommet fra ny tur til Colombia – med gode nyheter om at det stadig er nye prosjekter som gir fattige barn og voksne mat, klær og håp i hverdagen – og ikke minst budskapet om Jesus. Kirsten både fortalte og viste bilder fra sin siste tur. Inspirerende!

Etter Kirstens inspirasjonsforedrag, dans av flinke dansere og en fellessang, var det loddsalg, åresalg og boktrekning. Mange ble fornøyd med å vinne små og store gevinster i ulike kategorier. Basar er gøy. Og samtidig støtter vi en god sak. Gud velsigne alle som bidro til tidenes beste misjonsbasar!

Se andre nyheter

Helgens musikkvideo

Elevation Worship synger «Do It Again».

Se mer »

Gjenåpning av misjonskirka

Endelig kan vi begynne å samles igjen, og allerede nå på Søndag 24. mai kl. 19.00 inviteres det til bønn og lovsang igjen i Farsund Misjonskirke. Mai Britt og Svein Morten Havaas leder oss i lovsang. Appell ved Maria Morfjord. På grunn av restriksjoner i forbindelse med Koronapandemien, er det dessverre kun de 50 første…

Se mer »

Månedens bønneemner

Dette velsigner, ber og takker vi for i mai.

Se mer »

Helgens musikkvideo

«The UK Blessing» av ulike lovsangsledere. Guds velsignelse kan vi også ta imot 17. mai-helgen.

Se mer »

Fagert er landet og arven!

Nåde være med dere og fred fra Gud vår Far og Herren Jesus Kristus!

Se mer »

Video fra påskens bilrebus

Her er en liten video som oppsummerer bilrebusen som menigheten arrangerte i forlengelse av drive-in-gudstjenesten 1.påskedag.

Se mer »

Maler. Maling. Malerjobb. Dugnad.

Vårens dugnad

Kjære menighet! Det er tid for dugnad!

Se mer »

Søndag for de forfulgte ble markert med lystenning, forbønn og undertegning av opprop.

Månedens bønneemner

Vi velsigner, ber og takker for dette i mai...

Se mer »