Rekordresultat på misjonsbasaren!

Fredagens misjonsbasar ga det beste resultatet noensinne.

– Resultatet fra basaren i år ligger på i overkant av 40.000 kroner – rundt 41.000 kroner, opplyser en av «basargeneralene», Ellen Hildreth etter at pengene ble talt opp fredag kveld.

Et fantastisk resultat takket være alle som har bidratt med gaver, som har solgt lodd og selvsagt de som har kjøpt lodd. Og ikke minst komiteen som står i bresjen for arrangementet. Pengene går uavkortet til å støtte skolene i Barranquilla, Colombia som Kirsten og Svein Watne har grunnlagt.

Kirsten Watne var for øvrig til stede på fredagens basar. Hun er nettopp hjemkommet fra ny tur til Colombia – med gode nyheter om at det stadig er nye prosjekter som gir fattige barn og voksne mat, klær og håp i hverdagen – og ikke minst budskapet om Jesus. Kirsten både fortalte og viste bilder fra sin siste tur. Inspirerende!

Etter Kirstens inspirasjonsforedrag, dans av flinke dansere og en fellessang, var det loddsalg, åresalg og boktrekning. Mange ble fornøyd med å vinne små og store gevinster i ulike kategorier. Basar er gøy. Og samtidig støtter vi en god sak. Gud velsigne alle som bidro til tidenes beste misjonsbasar!

Richard Smallwood fremfører «The Center Of My Joy».

The 3 Winans Brothers fremfører «Trust In God».

Sommerens bønneemner

Her er bønneemnene pastor Maria Morfjord oppfordrer oss til å be spesielt for i sommer.

Gratulerer, Sunniva og Tobias!

Lørdag 18. juli ga Sunniva Eikeland og Tobias Mersland hverandre sitt JA i Lyngdal Misjonskirke.

Sommergrønn sjel

Nåde være med dere og fred fra Gud vår Far og Herren Jesus Kristus!

Ricky Dillard fremfører «Any Day Now» live.

Nicole C. Mullen fremfører «My Redeemer Lives».

Gudstjeneste 5 juli 2020

Siste gudstjeneste før sommerferien

Siste gudstjeneste før sommerferien hadde vi 5. juli. Det var på ingen måte slapt sommermodus over, men derimot full av liv.

Gratulerer til Karen og Torleiv-Emil!!!

Lørdag 27. juni ble Karen Smit og Torleiv-Emil Eng gift i Farsund Misjonskirke.