Rekordresultat på misjonsbasaren!

Fredagens misjonsbasar ga det beste resultatet noensinne.

– Resultatet fra basaren i år ligger på i overkant av 40.000 kroner – rundt 41.000 kroner, opplyser en av «basargeneralene», Ellen Hildreth etter at pengene ble talt opp fredag kveld.

Et fantastisk resultat takket være alle som har bidratt med gaver, som har solgt lodd og selvsagt de som har kjøpt lodd. Og ikke minst komiteen som står i bresjen for arrangementet. Pengene går uavkortet til å støtte skolene i Barranquilla, Colombia som Kirsten og Svein Watne har grunnlagt.

Kirsten Watne var for øvrig til stede på fredagens basar. Hun er nettopp hjemkommet fra ny tur til Colombia – med gode nyheter om at det stadig er nye prosjekter som gir fattige barn og voksne mat, klær og håp i hverdagen – og ikke minst budskapet om Jesus. Kirsten både fortalte og viste bilder fra sin siste tur. Inspirerende!

Etter Kirstens inspirasjonsforedrag, dans av flinke dansere og en fellessang, var det loddsalg, åresalg og boktrekning. Mange ble fornøyd med å vinne små og store gevinster i ulike kategorier. Basar er gøy. Og samtidig støtter vi en god sak. Gud velsigne alle som bidro til tidenes beste misjonsbasar!

Tidslinjen og bibel-leseplan

Vi har begynt forfra i Bibelen og går gjennom høydepunktene i kronologisk rekkefølge.

Huskefinger. Husk!

Viktig menighetsmøte!

Onsdag 8. januar kl 19.30 holder vi et svært viktig menighetsmøte. Sett av dagen allerede nå!

Misjonskirken. Kirkebygget.

Endring av møtetidspunkt

På grunn av at mange av våre folk er deltakere på konferansen «Gi Jesus videre» i Q42 i Kristiansand neste helg, er gudstjenesten søndag 24. november flyttet fra kl. 11.00 til kveldsmøte kl. 19.00.

Les hva pastor Maria Morfjord oppfordrer oss til å be spesielt for i november.

Hender. Fellesskap. Menighetsmøte.

Helhjerta og raus

Abraham lot seg ikke distrahere av lettvinte løsninger og fristelser. Josef betalte prisen for drømmene Gud ga uten å bli bitter. Drømmene som tilsynelatende handlet om berømmelse og ære, handlet egentlig om å redde liv.

Lovsangskveld søndag 26. mars. Jorunn Rudlende, Mai Britt Havaas, Wenke Heimvoll, Svein Morten Havaas, Erlend Synnes Drønen og Martinius Havaas.

Søndag er det lovsangskveld igjen

Førstkommende søndag, 17. november kl. 19.00, er det lovsangskveld igjen i Misjonskirken.

veien til Betlehem julespill

Vil du være skuespiller i årets «Veien til Betlehem»?

Veien til Betlehem er Lyngdal misjonskirkes julespill, som de arrangerer hvert år, og det er nå 14. året på rad at spillet arrangeres for omkring 2.000 mennesker.

Gospelgruppen Vokal sang og ledet lovsang i søndagens gudstjeneste.

Kveldsmøte med Vokal og Tellefsen

Førstkommende søndag 3. november kl. 19.00 blir sørstatsgospelgruppen Vokal nok en gang å høre i Misjonskirken. Og det blir gjensyn med vår tidligere pastor Thore Tellefsen.

En vellykket byttedag

Fredag 18.oktober arrangerte konfirmantene byttedag til inntekt for Romania. De fikk inn 3800 kroner på klær og kafésalg, og er strålende fornøyd med det! Her er noen bilder fra dagen: