Rusfri 16. mai-fest for ungdom

16. mai arrangerer vi i Misjonskirken stor, rusfri fest for ungdom i Alcoahallen sammen med Sentrumkirken, Lista Misjonskirke og Lista Menighet.

Festen som har fått navnet Shake the city, blir betegnet som «tidenes råeste 16. maifest for ungdom»! Denne festen ble holdt flere år på rad for noen år tilbake – den gang i Eilert Sundt-hallen. Men nå har det vært fem års pause for den rusfrie festen.

Ifølge arrangørene blir det «et rått ungdomsmøte, pause med ville aktiviteter, digg grillmat og stappfull kiosk før det blir maks partyfaktor med Africanchild på scenen!»

DJen Africanchild fra Oslo skal nemlig spille. Sentrums lovsang fra Sandnes og Farsund skal lede lovsangen. Talen holdes av ungdomspastor Jonas Hompland i Lista Misjonskirke.

Aldersgrense er fra 8.klasse og oppover.

Gospelgruppen Vokal sang og ledet lovsang i søndagens gudstjeneste.

Kveldsmøte med Vokal

Førstkommende søndag 8. september kl. 19.00 blir sørstatsgospelgruppen Vokal nok en gang å høre i Misjonskirken.

Watoto-konsert i Misjonskirken

Lørdag 5. oktober kl 17.00 blir det konsert med barnekoret Watoto fra Uganda.

Se hva pastor Maria Morfjord oppfordrer oss til å be spesielt for i september.

Se bilder fra menighetsweekenden

En flott menighetsweekend er tilbakelagt. Her er bilder fra en vellykket helg.

Hender. Fellesskap. Menighetsmøte.

Drevet av sult!

«Sulten får en arbeidskar til å slite, hungeren driver han fram.» Ordspråkene 16:26

Minneord etter Thoralf Nordbø

Dette er minneordet som pastor Maria Morfjord leste i Thoralf Nordbøs begravelse. Thoralf var menighetens grunnlegger og første pastor. Minneordet publiseres på nettsiden etter godkjennelse av familien.