Rusfri 16. mai-fest for ungdom

16. mai arrangerer vi i Misjonskirken stor, rusfri fest for ungdom i Alcoahallen sammen med Sentrumkirken, Lista Misjonskirke og Lista Menighet.

Festen som har fått navnet Shake the city, blir betegnet som «tidenes råeste 16. maifest for ungdom»! Denne festen ble holdt flere år på rad for noen år tilbake – den gang i Eilert Sundt-hallen. Men nå har det vært fem års pause for den rusfrie festen.

Ifølge arrangørene blir det «et rått ungdomsmøte, pause med ville aktiviteter, digg grillmat og stappfull kiosk før det blir maks partyfaktor med Africanchild på scenen!»

DJen Africanchild fra Oslo skal nemlig spille. Sentrums lovsang fra Sandnes og Farsund skal lede lovsangen. Talen holdes av ungdomspastor Jonas Hompland i Lista Misjonskirke.

Aldersgrense er fra 8.klasse og oppover.

FOR en tacofest – se bildene

Strategiteamet utfordret menigheten til å fylle kirken med mennesker på en tacofest som skulle planlegges og gjennomføres på en uke og to dager. FOR en fest det ble!

Lovsang. Praise. Worship. Lovsangskveld. Illustrasjonsfoto.

Bønn og lovsang

Annenhver søndag kveld fremover blir det bønn og lovsang i Misjonskirken. Den første av disse samlingene er allerede søndag 12. januar.

Forsinkede julepresanger

Våre to ansatte; pastor Maria Morfjord og barne- og ungdomsarbeider Lill Katrin Island fikk forsinkede julepresanger på onsdagens menighetsmøte.

Strategien er lagt fram

På et menighetsmøte med rekordstort oppmøte la Strategiteamet fram sine tanker, forslag og utfordringer onsdag kveld. Det er nå det begynner!

Menighetsweekend på Solstrand august 2016. Ungdomsbandet øver.

Invitasjon til samling av medarbeidere i lovsangstjenesten

Vi er glade for å ha mange som både vil og kan bidra med lovsang og musikk i Misjonskirka. Lovsang er en viktig del av vårt fellesskap og tilbedelse! Nå vil vi gjerne samle alle dere som har lyst til å være med å bidra i lovsangstjenesten, enten du har vært med før eller er…

Hender. Fellesskap. Menighetsmøte.

Husk onsdagens møte!

Det er blitt informert i mange kanaler, men gjentas her. Onsdag 8. januar kl. 19.30 bør du komme på menighetsmøte i Misjonskirken.

Reklamerte for Nord-Norge

Sunniva Eikeland og Tobias Mersland var solide ambassadører for Nord-Norge på søndagens gudstjeneste.

Fantastisk julaften – med ungt preg

Årets julaften-gudstjeneste ble en fantastisk fin opplevelse - preget av ungt engasjement.

Huskefinger. Husk!

Viktig menighetsmøte!

Onsdag 8. januar kl 19.30 holder vi et svært viktig menighetsmøte.