Rusfri 16. mai-fest for ungdom

16. mai arrangerer vi i Misjonskirken stor, rusfri fest for ungdom i Alcoahallen sammen med Sentrumkirken, Lista Misjonskirke og Lista Menighet.

Festen som har fått navnet Shake the city, blir betegnet som «tidenes råeste 16. maifest for ungdom»! Denne festen ble holdt flere år på rad for noen år tilbake – den gang i Eilert Sundt-hallen. Men nå har det vært fem års pause for den rusfrie festen.

Ifølge arrangørene blir det «et rått ungdomsmøte, pause med ville aktiviteter, digg grillmat og stappfull kiosk før det blir maks partyfaktor med Africanchild på scenen!»

DJen Africanchild fra Oslo skal nemlig spille. Sentrums lovsang fra Sandnes og Farsund skal lede lovsangen. Talen holdes av ungdomspastor Jonas Hompland i Lista Misjonskirke.

Aldersgrense er fra 8.klasse og oppover.

Felles drive-in-gudstjeneste i pinsa!

Mandag 1. juni - 2. pinsedag kl.12.00 inviterer Farsund og Lista misjonskirke til felles drive-in gudstjeneste ved hangaren ved Lista flyplass.

Hender. Fellesskap. Menighetsmøte.

Husk ekstraordinært årsmøte onsdag 27.05.20

Husk årsmøte i morgen onsdag 27. mai.

Elevation Worship synger «Do It Again».

Gjenåpning av misjonskirka

Endelig kan vi begynne å samles igjen, og allerede nå på Søndag 24. mai kl. 19.00 inviteres det til bønn og lovsang igjen i Farsund Misjonskirke. Mai Britt og Svein Morten Havaas leder oss i lovsang. Appell ved Maria Morfjord. På grunn av restriksjoner i forbindelse med Koronapandemien, er det dessverre kun de 50 første…

Dette velsigner, ber og takker vi for i mai.

«The UK Blessing» av ulike lovsangsledere. Guds velsignelse kan vi også ta imot 17. mai-helgen.

Fagert er landet og arven!

Nåde være med dere og fred fra Gud vår Far og Herren Jesus Kristus!

Video fra påskens bilrebus

Her er en liten video som oppsummerer bilrebusen som menigheten arrangerte i forlengelse av drive-in-gudstjenesten 1.påskedag.