Rusfri 16. mai-fest for ungdom

16. mai arrangerer vi i Misjonskirken stor, rusfri fest for ungdom i Alcoahallen sammen med Sentrumkirken, Lista Misjonskirke og Lista Menighet.

Festen som har fått navnet Shake the city, blir betegnet som «tidenes råeste 16. maifest for ungdom»! Denne festen ble holdt flere år på rad for noen år tilbake – den gang i Eilert Sundt-hallen. Men nå har det vært fem års pause for den rusfrie festen.

Ifølge arrangørene blir det «et rått ungdomsmøte, pause med ville aktiviteter, digg grillmat og stappfull kiosk før det blir maks partyfaktor med Africanchild på scenen!»

DJen Africanchild fra Oslo skal nemlig spille. Sentrums lovsang fra Sandnes og Farsund skal lede lovsangen. Talen holdes av ungdomspastor Jonas Hompland i Lista Misjonskirke.

Aldersgrense er fra 8.klasse og oppover.

Penger

Sommergave

Selv om menigheten tar «sommerferie» på programmet, håper vi at du vil vi menigheten en økonomisk sommergave.

Søndag 23. juni

St. Hansaften er det møte kl. 18.00 i kapellet på Åpta Misjonssenter.

Les hva pastor Maria Morfjord oppfordrer oss til å be spesielt for i juni og juli.

Kom Hellige Ånd!

Har du noen gang lurt på hvorfor pinsen er i pinsen? Vi har nettopp feiret pinse, så dette har jeg tenkt litt på.

Sommerfest 2016. Sandy og Stian Smit ledet.

Sommerfest i Laundal

Førstkommende søndag 16. juni er det menighetens sommerfest.