Se bilder fra dåpsgudstjenesten

Det var en høytidsstund da Emma-Sofia Morfjord og Øyvind Råmunddal lot seg døpe i Misjonskirken søndag 6. juni. Se bilder fra begivenheten her!

Troende dåp er alltid en fest å oppleve i Misjonskirken. At mennesker som tror på Jesus lar seg døpe på sin tro og bekjennelse er en sterk opplevelse. Så også denne søndagen.

Det var Emma-Sofias far – og menighetens tidligere ungdomspastor, Martin Morfjord som utførte dåpshandlingene. Han og Mona Kjørrefjord stod for forbønnshandlingen, mens pastor Maria Morfjord talte i gudstjenesten, som også inneholdt sang fra Mai Britt og Svein Morten «Motti» Havaas.

Vi ber om Guds rike velsignelse over dåpskandidatene, deres liv og tjeneste!

Se flere bilder her:

Hva skjer på søndag?

På søndag blir det kveldsmøte kl 19.00 i Farsund Misjonskirke.

Filadelfia Lovsang fra Filadelfia Kristiansand synger «Vi tilber Jesus» - med intro av Hilbert Norheim.

Dåp og medlemsopptakelse

De siste søndagene før sommeren kommer til å inneholde både troende dåp og medlemsopptakelse - det er veldig gledelig!

Les hva pastor Maria Morfjord oppfordrer oss til å be spesielt for i juni.

The Worship Initiative feat. Shane & Shane fremfører «As The Deer»

Hva skjer i helga?

Det er godt å kunne samles igjen og vi vil med glede invitere til kveldsmøte i Farsund Misjonskirke kommende søndag 30. mai kl 19:00.

Et drivhus full av håp!

Ute i drivhuset mitt står det litt av hvert.

Huskefinger. Husk!

Viktig og spennende menighetsmøte

Styret i menigheten har sendt ut innkalling til menighetsmøte 2. juni 2021, kl. 19.00 i Farsund Misjonskirke.

Hva skjer i pinsen?

Lørdag kveld kl 20, er det Safari i Misjonskirka.