Se bilder fra menighetsweekenden

En flott menighetsweekend er tilbakelagt. Her er bilder fra en vellykket helg.

Weekenden ble lagt til Misjonskirken i stedet for Åpta på grunn av lite påmelding. Men de som kom fikk med seg en innholdsrik, utfordrende og sosial weekend. Markus Kvavik var helgens taler. Han talte utfordrende, morsomt og spennende over helgens tema: «Hvorfor?» Menigheten ble utfordret på hvorfor vi egentlig driver menighet. Hva er drivkraften? Viktige aspekter å ta tak i nå når strategien etter menighetsskolen skal legges og jobbes med.

Komiteen, bestående av ekteparene Jan Erik og Anne Siv Unhammer og Leif Tore og Berit Hellang, skal ha en stor takk for innsatsen med å tilrettelegge for en vellykket weekend.

Se bilder i bilderigg ovenfor.

Gospelgruppen Vokal sang og ledet lovsang i søndagens gudstjeneste.

Kveldsmøte med Vokal

Førstkommende søndag 8. september kl. 19.00 blir sørstatsgospelgruppen Vokal nok en gang å høre i Misjonskirken.

Watoto-konsert i Misjonskirken

Lørdag 5. oktober kl 17.00 blir det konsert med barnekoret Watoto fra Uganda.

Se hva pastor Maria Morfjord oppfordrer oss til å be spesielt for i september.

Hender. Fellesskap. Menighetsmøte.

Drevet av sult!

«Sulten får en arbeidskar til å slite, hungeren driver han fram.» Ordspråkene 16:26

Minneord etter Thoralf Nordbø

Dette er minneordet som pastor Maria Morfjord leste i Thoralf Nordbøs begravelse. Thoralf var menighetens grunnlegger og første pastor. Minneordet publiseres på nettsiden etter godkjennelse av familien.

Bli med på Søndagsskolens dag

Søndag 25. august kl. 11.00-14.00 samles alle søndagsskolene i kommunen til en stor happening i Listahallen i Vanse. Det er blitt en flott tradisjon at søndagsskolene starter opp sammen med en kjempefest i Listahallen.