Siste gudstjeneste før sommerferien

Siste gudstjeneste før sommerferien hadde vi 5. juli. Det var på ingen måte slapt sommermodus over, men derimot full av liv.

Spesielt kunne vi glede oss over Lillian og Joar Kjørrefjords datter, Nelly, som ble barnevelsignet og Astrid Unhammer ble på egen tro og bekjennelse døpt. Gratulerer så mye til både familien Kjørrefjord og Astrid Unhammer!

Ein & Stein kick-startet gudstjenesten med å eksperimentere rundt Jesu «brød-under». Men deigen eksploderte og fiskene var fulle av luft, så det var ikke så lett å etterligne Jesu mirakel.

Jorunn Rudlende, Kamilla Landmark og Hanne Turøy sang for og med forsamlingen, slik at det beveget både kropp og følelser.

Pastor Maria Morfjord holdt andakt, med god hjelp av sin yngste sønn Max Gabriel, om den lille gutten som delte matpakka si med Jesus slik at Jesus gjorde det store underet da han mettet over 5000 mennesker. Samtidig var Jesus tydelig på at vi ikke skulle jage etter det som ikke varer, men det som metter det dypeste i oss og gir evig liv.

Jesus sa: «Det er jo jeg som er livets brød. Den som velger å tro på Meg, kommer aldri til å sulte og kommer aldri til å bli tørst igjen.»

Se andre nyheter

Friluftsgudstjenester framover

Nå kan vi og vil vi endelig begynne med gudstjenester hvor vi kan samles fysisk. DET skjer naturligvis utendørs inntil vi kan samle minst 50 stk. innenfor. Derfor legger vi opp til friluftsgudstjenester framover inntil videre.

Se mer »

Bønn og faste.

Månedens bønneemner

Les hva pastor Maria Morfjord oppfordrer oss til å be for i januar.

Se mer »

Helgens musikkvideo

Filadelfia Lovsang fra Filadelfia i Kristiansand fremfører «Ingen Ord».

Se mer »

Velkommen til lys-vandring ved Mosvold

Velkommen til lys-vandring ved Mosvold Det er fortsatt restriksjoner og vi kan ikke samles i Farsund Misjonskirke ennå. Noe som betyr at det ikke blir vanlig gudstjeneste denne søndagen heller. Allikevel ønsker vi å nå ut til ikke bare oss i menigheten, men også andre som bor i nærheten. Å være en menighet betyr ikke…

Se mer »

Kjære venner i Farsund Misjonskirke

Jeg har stor tro på at vi som menighet fortsatt kan, og skal, være synlige og misjonale i denne «mørke tiden». Dette er ikke tiden for å stikke hodet i sanden til Covid-19 er over og vi igjen kan samle oss innenfor i Misjonskirka. Vi er sendt til Farsund som lys i mørket! Og nå…

Se mer »

Vi gratulerer!

I fjor frem til september (2020) har vi gratulert en rekke jubilanter, dette vil vi gjerne fortsette med! Fra oktober og ut desember har vi disse som fylte hele tall. 

Se mer »

Link til digitale gudstjenester hos andre menigheter

Siden vi ikke skal ha noen gudstjeneste hos oss i dag så vil vi gjerne tipse om digitale gudstjenester hos andre menigheter.

Se mer »

Hilsen fra Pastor Maria Morfjord

Videohilsen fra pastor Maria Morfjord.

Se mer »

Palmesøndag 25. mars 2018. Kreativ fremstilling av evangeliet med rulleplakat og fingermaling.

Ny vask-møtevertsliste våren 2021

Det er lagt ut en ny vask og møtevertsliste for våren på siden for medlemmer.

Se mer »