Siste gudstjeneste før sommerferien

Siste gudstjeneste før sommerferien hadde vi 5. juli. Det var på ingen måte slapt sommermodus over, men derimot full av liv.

Spesielt kunne vi glede oss over Lillian og Joar Kjørrefjords datter, Nelly, som ble barnevelsignet og Astrid Unhammer ble på egen tro og bekjennelse døpt. Gratulerer så mye til både familien Kjørrefjord og Astrid Unhammer!

Ein & Stein kick-startet gudstjenesten med å eksperimentere rundt Jesu «brød-under». Men deigen eksploderte og fiskene var fulle av luft, så det var ikke så lett å etterligne Jesu mirakel.

Jorunn Rudlende, Kamilla Landmark og Hanne Turøy sang for og med forsamlingen, slik at det beveget både kropp og følelser.

Pastor Maria Morfjord holdt andakt, med god hjelp av sin yngste sønn Max Gabriel, om den lille gutten som delte matpakka si med Jesus slik at Jesus gjorde det store underet da han mettet over 5000 mennesker. Samtidig var Jesus tydelig på at vi ikke skulle jage etter det som ikke varer, men det som metter det dypeste i oss og gir evig liv.

Jesus sa: «Det er jo jeg som er livets brød. Den som velger å tro på Meg, kommer aldri til å sulte og kommer aldri til å bli tørst igjen.»

Richard Smallwood fremfører «The Center Of My Joy».

The 3 Winans Brothers fremfører «Trust In God».

Sommerens bønneemner

Her er bønneemnene pastor Maria Morfjord oppfordrer oss til å be spesielt for i sommer.

Gratulerer, Sunniva og Tobias!

Lørdag 18. juli ga Sunniva Eikeland og Tobias Mersland hverandre sitt JA i Lyngdal Misjonskirke.

Sommergrønn sjel

Nåde være med dere og fred fra Gud vår Far og Herren Jesus Kristus!

Ricky Dillard fremfører «Any Day Now» live.

Nicole C. Mullen fremfører «My Redeemer Lives».

Gratulerer til Karen og Torleiv-Emil!!!

Lørdag 27. juni ble Karen Smit og Torleiv-Emil Eng gift i Farsund Misjonskirke.

Adventsamling 20. desember 2015. Astrid Unhammer synger.

Innholdsrik gudstjeneste på søndag

Gled deg til siste familiegudstjeneste før vi tar sommerferie i Misjonskirka!