Sommerfest i Laundal

Førstkommende søndag 16. juni er det menighetens sommerfest. Da har vi booket Laundal friluftsområde som er et nydelig sted for små og store. Gutteklubben i Misjonskirka overnatter der fra lørdag til søndag. Det blir andakt, sang, lek (mulighet for klatring), bål og mye kos. Ta med mat og drikke (gjerne som kan deles), to vedkubber og evt en stol. Vi lager bål, så det er mulighet for å grille.

Samkjøring fra Misjonskirka kl 10.30

Vi har kode til bommen så det er mulig å kjøre helt opp, men det er begrenset P-plass i Laundal. Fyll gjerne bilene fra P-plassen på Lande ved bommen. Kommer du etter «kolonnen» så ring Maria (47279563) for kode til bommen.

Her finner du veibeskrivelse

Kom Hellige Ånd!

Har du noen gang lurt på hvorfor pinsen er i pinsen? Vi har nettopp feiret pinse, så dette har jeg tenkt litt på.

Pastoren ble feiret

Vår kjære pastor, Maria Morfjord, fyller 40 år mandag 27. mai. Det ble markert med kakefest og gaveoverrekkelse på søndagens gudstjeneste.

Gospelgruppen Vokal sang og ledet lovsang i søndagens gudstjeneste.

Gospel fra Vokal

Førstkommende søndag 26. mai kl. 11.00 blir sørstatsgospelgruppen Vokal nok en gang å høre i Misjonskirken.

Familiefest for alle

Også årets 17. mai-fest ble en god opplevelse for alle generasjoner. Se bildene!