Sommerfest i Laundal

Førstkommende søndag 16. juni er det menighetens sommerfest. Da har vi booket Laundal friluftsområde som er et nydelig sted for små og store. Gutteklubben i Misjonskirka overnatter der fra lørdag til søndag. Det blir andakt, sang, lek (mulighet for klatring), bål og mye kos. Ta med mat og drikke (gjerne som kan deles), to vedkubber og evt en stol. Vi lager bål, så det er mulighet for å grille.

Samkjøring fra Misjonskirka kl 10.30

Vi har kode til bommen så det er mulig å kjøre helt opp, men det er begrenset P-plass i Laundal. Fyll gjerne bilene fra P-plassen på Lande ved bommen. Kommer du etter «kolonnen» så ring Maria (47279563) for kode til bommen.

Her finner du veibeskrivelse

Lill Katrin Island blir vår nye medarbeider.

Lill Katrin og Romania-teamet

Barne- og ungdomsarbeideren vår Lill Katrin Island taler og Romania-teamet deltar på gudstjenesten søndag 18. august kl. 11.00.

Penger

Sommergave

Selv om menigheten tar «sommerferie» på programmet, håper vi at du vil vi menigheten en økonomisk sommergave.

Søndag 23. juni

St. Hansaften er det møte kl. 18.00 i kapellet på Åpta Misjonssenter.

Les hva pastor Maria Morfjord oppfordrer oss til å be spesielt for i juni og juli.

Kom Hellige Ånd!

Har du noen gang lurt på hvorfor pinsen er i pinsen? Vi har nettopp feiret pinse, så dette har jeg tenkt litt på.