Sommerfest på Varbak – se bildene!

Et spesielt vårsemester i Misjonskirken ble avsluttet med sommerfest på Varbak søndag. Se bildene her.

Styreleder Berit Hellang ledet. Pastor Maria Morfjord holdt andakt med utgangspunkt i fotball og det å ha mål i sikte – godt hjulpet av sin sønn Theodor og en kamerat. Allsang til trekkspill traktert av Svein Morten «Motti» Havaas. Og deretter grilling, natursti og lek og moro.

Vår barne- og ungdomsarbeider Lill Katrin Island ble takket av med en gave fra menigheten; et norgeshjerte med diamant plassert på Farsund. En del av hennes hjerte vil alltid være i Farsund. Og hun vil alltid være i menighetens hjerter. Takk for innsatsen, Lill Katrin – og Guds velsignelse over studieliv og tjeneste videre i Hellemyr Misjonskirke i Kristiansand. De er heldige!

Se bilder fra sommerfesten i bilderiggen nedenfor.

Vi gratulerer!

Vi gratulerer! Farsund Misjonskirke vil ønske våre jubilanter hjertelig tillykke! 25.mai ble Adrian Landmark 10 år 1. juli fyller vår styreleder Berit Hellang 40 år Gratulerer så mye til Adrian og Berit med ønske om Guds rike velsignelse over det nye livs(ti-)året!

Mahalia Jackson og Louis Armstrong fremfører «Just a closer walk with Thee».

Sommerens virtuelle festival

Liv & Vekst 2005 – Tema: En disippel i verden – Edin Løvås from Misjonskirken Norge on Vimeo. Skulle du vært på Liv & Vekst eller Nissedal Bibelcamping i sommer? Du kan få smaken av det der du er, ved å se, lytte eller lese. På linken livogvekst.no finner du podcast, taler, videoer, lesetips og…

Andrae Crouch synger sin egen fantastiske sang «Through it all».

Sommerfest 2016. Svein Morten «Motti» Havaas spiller trekkspill.

S O M M E R F E S T

Søndag 21. juni kl 12.00 er alle velkommen til Misjonskirkas sommerfest på Varbak.

Barnemøte søndag kl. 11.00

Søndag blir det barnemøte med koronatiltak i Misjonskirken.

Kristene DiMarco fremfører «It Is Well».

Hender. Fellesskap. Menighetsmøte.

Velkommen til menighetens VEKST-dag

Lørdag 13. juni inviterer lederskapet til menighetens Vekst-dag. Her er programmet.

Denne helgen lenker vi til hele minnekonserten etter Keith Green, som døde i en tragisk flyulykke i 1982.