Søndag er det lovsangskveld igjen

Førstkommende søndag, 17. november kl. 19.00, er det lovsangskveld igjen i Misjonskirken.

Det er Svein Morten «Motti» Havaas som står i bresjen for arrangementet. Med seg denne gangen har han sangerne Mai Britt Havaas og Wenke Heimvoll til å lede lovsangen.

På lovsangskveldene er vi også åpne for hva Gud vil tale gjennom frie vitnesbyrd. Og det er kontinuerlig mulighet for forbønn underveis i en egen forbønnskrok.

Denne søndagen er et ingen appell eller tale, men vi håper på mange bidrag på det som blir en skikkelig delekveld.

Få med deg denne kvelden! En perfekt kveld å ta med seg en venn på også. Her virker Guds ånd i trygge og gode omgivelser, mens Jesu-navnet løftes opp i lovsang og tilbedelse.

FOR en tacofest – se bildene

Strategiteamet utfordret menigheten til å fylle kirken med mennesker på en tacofest som skulle planlegges og gjennomføres på en uke og to dager. FOR en fest det ble!

Lovsang. Praise. Worship. Lovsangskveld. Illustrasjonsfoto.

Bønn og lovsang

Annenhver søndag kveld fremover blir det bønn og lovsang i Misjonskirken. Den første av disse samlingene er allerede søndag 12. januar.

Forsinkede julepresanger

Våre to ansatte; pastor Maria Morfjord og barne- og ungdomsarbeider Lill Katrin Island fikk forsinkede julepresanger på onsdagens menighetsmøte.

Strategien er lagt fram

På et menighetsmøte med rekordstort oppmøte la Strategiteamet fram sine tanker, forslag og utfordringer onsdag kveld. Det er nå det begynner!

Menighetsweekend på Solstrand august 2016. Ungdomsbandet øver.

Invitasjon til samling av medarbeidere i lovsangstjenesten

Vi er glade for å ha mange som både vil og kan bidra med lovsang og musikk i Misjonskirka. Lovsang er en viktig del av vårt fellesskap og tilbedelse! Nå vil vi gjerne samle alle dere som har lyst til å være med å bidra i lovsangstjenesten, enten du har vært med før eller er…

Hender. Fellesskap. Menighetsmøte.

Husk onsdagens møte!

Det er blitt informert i mange kanaler, men gjentas her. Onsdag 8. januar kl. 19.30 bør du komme på menighetsmøte i Misjonskirken.

Reklamerte for Nord-Norge

Sunniva Eikeland og Tobias Mersland var solide ambassadører for Nord-Norge på søndagens gudstjeneste.

Fantastisk julaften – med ungt preg

Årets julaften-gudstjeneste ble en fantastisk fin opplevelse - preget av ungt engasjement.

Huskefinger. Husk!

Viktig menighetsmøte!

Onsdag 8. januar kl 19.30 holder vi et svært viktig menighetsmøte.