Spennende Ansgar-besøk

Med «vår egen» Bernhardus Havaas i spissen, deltok et lovsangsteam fra Ansgar bibelskole på en meget vellykket Åpent Hus-kveld lørdag.

Mye ungdommer, god deltakelse i lovsangen og ikke minst – flere som tilkjennega at de ønsket å ta et standpunkt for å følge Jesus. Fantastisk!

Ansgar-teamet ledet den unge forsamlingen flotte lovsanger – og fikk de fremmøtte til å delta. Teamets lærer, Daniel Dahl, talte Guds ord på en forståelig og enkel måte. Han sammenliknet det å prøve å følge Jesus med det å smake på en kebab. Hvis man bare tar imot rullekebaben og beholder den i sølvpapiret, men ikke pakker den ut og smaker på den, aner man ikke hvor godt det smaker. Flere unge valgte å gi seg til kjenne da frelsesinnbydelsen gikk ut. Og hele forsamlingen ba frelsesbønnen sammen med dem. En hellig stund!

Se bilder fra seansen i bilderiggen ovenfor. Bildene er alle tatt av Elias Havaas.

Felles drive-in-gudstjeneste i pinsa!

Mandag 1. juni - 2. pinsedag kl.12.00 inviterer Farsund og Lista misjonskirke til felles drive-in gudstjeneste ved hangaren ved Lista flyplass.

Hender. Fellesskap. Menighetsmøte.

Husk ekstraordinært årsmøte onsdag 27.05.20

Husk årsmøte i morgen onsdag 27. mai.

Elevation Worship synger «Do It Again».

Gjenåpning av misjonskirka

Endelig kan vi begynne å samles igjen, og allerede nå på Søndag 24. mai kl. 19.00 inviteres det til bønn og lovsang igjen i Farsund Misjonskirke. Mai Britt og Svein Morten Havaas leder oss i lovsang. Appell ved Maria Morfjord. På grunn av restriksjoner i forbindelse med Koronapandemien, er det dessverre kun de 50 første…

Dette velsigner, ber og takker vi for i mai.

«The UK Blessing» av ulike lovsangsledere. Guds velsignelse kan vi også ta imot 17. mai-helgen.

Fagert er landet og arven!

Nåde være med dere og fred fra Gud vår Far og Herren Jesus Kristus!

Video fra påskens bilrebus

Her er en liten video som oppsummerer bilrebusen som menigheten arrangerte i forlengelse av drive-in-gudstjenesten 1.påskedag.