Spennende Ansgar-besøk

Med «vår egen» Bernhardus Havaas i spissen, deltok et lovsangsteam fra Ansgar bibelskole på en meget vellykket Åpent Hus-kveld lørdag.

Mye ungdommer, god deltakelse i lovsangen og ikke minst – flere som tilkjennega at de ønsket å ta et standpunkt for å følge Jesus. Fantastisk!

Ansgar-teamet ledet den unge forsamlingen flotte lovsanger – og fikk de fremmøtte til å delta. Teamets lærer, Daniel Dahl, talte Guds ord på en forståelig og enkel måte. Han sammenliknet det å prøve å følge Jesus med det å smake på en kebab. Hvis man bare tar imot rullekebaben og beholder den i sølvpapiret, men ikke pakker den ut og smaker på den, aner man ikke hvor godt det smaker. Flere unge valgte å gi seg til kjenne da frelsesinnbydelsen gikk ut. Og hele forsamlingen ba frelsesbønnen sammen med dem. En hellig stund!

Se bilder fra seansen i bilderiggen ovenfor. Bildene er alle tatt av Elias Havaas.

Gospelgruppen Vokal sang og ledet lovsang i søndagens gudstjeneste.

Kveldsmøte med Vokal

Førstkommende søndag 8. september kl. 19.00 blir sørstatsgospelgruppen Vokal nok en gang å høre i Misjonskirken.

Watoto-konsert i Misjonskirken

Lørdag 5. oktober kl 17.00 blir det konsert med barnekoret Watoto fra Uganda.

Se hva pastor Maria Morfjord oppfordrer oss til å be spesielt for i september.

Se bilder fra menighetsweekenden

En flott menighetsweekend er tilbakelagt. Her er bilder fra en vellykket helg.

Hender. Fellesskap. Menighetsmøte.

Drevet av sult!

«Sulten får en arbeidskar til å slite, hungeren driver han fram.» Ordspråkene 16:26

Minneord etter Thoralf Nordbø

Dette er minneordet som pastor Maria Morfjord leste i Thoralf Nordbøs begravelse. Thoralf var menighetens grunnlegger og første pastor. Minneordet publiseres på nettsiden etter godkjennelse av familien.