Stemningsfull adventsamling

Årets første adventsamling satte de fremmøtte i den rette stemningen til «ventetiden» i desember.

Samlingen ble ledet av pastor Maria Morfjord og hennes to gode hjelpere Henning og Lukas, som også deltok i to filminnslag. Gøy!

Wenke Heimvoll talte flott med utgangspunkt i julestjernen og julekjernen. Tydelig og utfordrende budskap i kreativ innpakning.

Ungdommene Sunniva Rudlende, Marie S. Viken, Teodora Eng og Alida Rudjord sang vakre julesanger på vakkert vis. Førsteklassinger fikk bok fra menigheten. Og Randi Eng fortalte om organisasjonen Røst og prosjektet de skal gjennomføre på Malta for å hjelpe flyktninger der. Dagens Raus-kollekt gikk til det prosjektet.

Etter samlingen var det boller og saft – og barne-TV på storskjerm.

Nå er adventstiden i gang! 🙂

Vi gratulerer!

Vi gratulerer! Farsund Misjonskirke vil ønske våre jubilanter hjertelig tillykke! 25.mai ble Adrian Landmark 10 år 1. juli fyller vår styreleder Berit Hellang 40 år Gratulerer så mye til Adrian og Berit med ønske om Guds rike velsignelse over det nye livs(ti-)året!

Mahalia Jackson og Louis Armstrong fremfører «Just a closer walk with Thee».

Sommerens virtuelle festival

Liv & Vekst 2005 – Tema: En disippel i verden – Edin Løvås from Misjonskirken Norge on Vimeo. Skulle du vært på Liv & Vekst eller Nissedal Bibelcamping i sommer? Du kan få smaken av det der du er, ved å se, lytte eller lese. På linken livogvekst.no finner du podcast, taler, videoer, lesetips og…

Sommerfest på Varbak – se bildene!

Et spesielt vårsemester i Misjonskirken ble avsluttet med sommerfest på Varbak søndag. Se bildene her.

Andrae Crouch synger sin egen fantastiske sang «Through it all».

Sommerfest 2016. Svein Morten «Motti» Havaas spiller trekkspill.

S O M M E R F E S T

Søndag 21. juni kl 12.00 er alle velkommen til Misjonskirkas sommerfest på Varbak.

Barnemøte søndag kl. 11.00

Søndag blir det barnemøte med koronatiltak i Misjonskirken.

Kristene DiMarco fremfører «It Is Well».

Hender. Fellesskap. Menighetsmøte.

Velkommen til menighetens VEKST-dag

Lørdag 13. juni inviterer lederskapet til menighetens Vekst-dag. Her er programmet.