Strategien er lagt fram

På et menighetsmøte med rekordstort oppmøte la Strategiteamet fram sine tanker, forslag og utfordringer onsdag kveld. Det er nå det begynner!

Hele 48 stykker deltok på onsdagens møte. Det er rekord – og all time high!

I korte trekk går strategien ut på at det skal dannes et nettverk av Vekstgrupper – bestående av dagens cellegrupper/ bibelgrupper og gjerne flere nye – med en fast, felles struktur og opplegg – og med kommunikasjon mellom gruppene. Dette skal skje ved at det dannes en egen Vekstledergruppe der Vekstgruppenes ledere samles. Både Vekstgruppene og Vekstledergruppen skal samles annenhver uke. En viktig del av «jobben» i Vekstgruppene blir å rekruttere mennesker til årlige Alpha-kurs – det første vinteren 2021.

Strategiteamet vil også at lederskapet setter ned et eget diakoniutvalg bestående av tre-fire personer. Disse vil jobbe tett med pastor/ administrasjon skal også kunne spille på apparatet som bygges opp gjennom Vekstgruppene og Vekstledergruppen. Sammen kan vi huske på flere og nå ut til mennesker som har ulike behov knyttet til sykdom, alderdom, ensomhet etc.

I tillegg ønsker Strategiteamet at hele kjernen i menigheten i enda sterkere grad enn i dag går ydmykt inn i bønn i tiden fremover. Teamet opplever å ha fått versene i 2. Krønikerbok 7:14-16 som et løfte i den forbindelse. Der står det: «… og så mitt folk, som er kalt med mitt navn, ydmyker seg og ber og søker mitt åsyn og omvender seg fra sine onde veier, da vil jeg høre i himmelen og tilgi deres synd og lege deres land. Nå skal mine øyne være opplatt og mine ører merke seg den bønn som stiger opp fra dette stedet. Og nå har jeg utvalgt og helliget dette huset, for at mitt navn skal bo der til evig tid, og mine øyne og mitt hjerte skal være der alle dager.»

Konkret vil dette skje ved at vi annenhver søndag lar kveldsmøtene i menigheten bli bønn- og lovsangsmøter. Det første holdes allerede førstkommende søndag kveld kl. 19.00.

Var du ikke til stede på onsdagens møte, fikk du ikke utdelt strategiplanen i papirform, eller foretrekker du å lese den digitalt kan du nå laste hele planen ned på medlemstjenesten her på nettsiden.

Onsdagens møtes store finale var da hele forsamlingen ble utfordret til å gjøre et umiddelbart og ekstra løft for å rekruttere den gruppen vi nå helt mangler i forsamlingen; barnefamilier med foreldre mellom 21 og 35 år. Neste fredag blir det Tacofest der denne gruppen skal bli spesielt invitert. DU kan være med å invitere. Har du noen du ønsker å melde på, kan du ta kontakt med Hanne Vennebo Turøy – tlf. 97151165. Hun har orden på påmeldingen.

Onsdagens forsamling ble delt opp i grupper som skal forberede festen: Matgruppe, pyntegruppe, programgruppe og festgruppe. Festen holdes fredag 17. januar kl. 18.00. Dette blir spennende og gøy!!!

Se flere bilder fra menighetsmøtet i bilderiggen nedenfor.

Se andre nyheter

Vi trenger gevinster!

Det nærmer seg tida for misjonsbasar som blir på fredag 13. november. I år blir det litt annerledes på grunn av Corona, noe vi syns er leit. Men ønsket om å samle inn til Misjon er like sterkt som før, kanskje enda sterkere. Behovene på skolene i Baranquilla har også økt som følger av Corona….

Se mer »

Viggo Klausen kommer på besøk!

Fra 9-11 oktober får vi besøk av Viggo Klausen! Dette blir en helg med noe både for de store og de små, og kan anbefales på det varmeste. Viggo har i over tjue år besøkt menigheter og arrangementer i de fleste kirkesamfunn i Norge, i tillegg til internasjonale oppdrag. Han utarbeider også stadig nytt materiell for barn…

Se mer »

Fellesmøte på Lista

Hjertelig velkommen til fellesgudstjeneste i Lista Misjonskirke på søndag 27. september kl 11:00. Det blir lovsang og Jonas Hompland skal tale. Vi håper at du tar turen innom. OBS: Det er ikke gudstjeneste hos oss i Farsund Misjonskirke denne søndagen.

Se mer »

Vi gratulerer!

I dette året, 2020, har menigheten en rekke jubilanter! Og de ønsker vi å gratulere, noen på etterskudd og noen litt på forskudd. Yvonne Loua fylte 50 år den 19. august Svein Carlos Heimvoll fylte 20 år den 1. september Martin Morfjord fylte 40 år den 3. september Sivert Johannes Nesheim fylte 20 år den…

Se mer »

Velkommen til Kveldsmøte 20. september

Du er hjertelig velkommen til kveldsmøte kommende søndag 20. september kl 19:00 Det blir bønn, lovsang ledes av Svein Morten Havaas, og tale av Maria Morfjord.

Se mer »

Helgens musikkvideo

Filadelfia Lovsang og Neteland synger «Hellig er ditt navn».

Se mer »

Barne- og ungdomspastor

Har du/dere lyst til å jobbe med barn og ungdom, sammen med andre som elsker Jesus? Vi i Farsund Misjonskirke søker etter en barne- og ungdomspastor i inntil 80% stilling. Vi ønsker å kjenne Jesus og gjøre Ham kjent. Våre verdier er Levende, raus og relevant, Tro – virksom i kjærlighet. Vi har mange ulike…

Se mer »

Her er årets konfirmanter

Årets konfirmanter ble presentert på søndagens gudstjeneste.

Se mer »

Fartsfylt og innholdsrik gudstjeneste

Alle sammen-gudstjenesten søndag var av den fartsfylte og innholdsrike slagen. Se bildene.

Se mer »