Taler på felles pinsegudstjeneste

Vår kjære pastor Maria Morfjord er taler når vi har felles pinsegudstjeneste sammen med Farsund menighet i Frelserens kirke søndag 9. juni, 1. pinsedag kl.11.00.

Det er prest Kjell-Arve Vidringstad som er liturg i søndagens gudstjeneste. Det blir nattverd og det er søndagsskole parallelt med talen.

Takkofferet samles inn til NKSS Laget. Etter gudstjenesten er det kirkekaffe i Kirketorget.

En halv time før gudstjenesten er det bønnemøte i Torgkapellet.

Pastoren ble feiret

Vår kjære pastor, Maria Morfjord, fyller 40 år mandag 27. mai. Det ble markert med kakefest og gaveoverrekkelse på søndagens gudstjeneste.

Gospelgruppen Vokal sang og ledet lovsang i søndagens gudstjeneste.

Gospel fra Vokal

Førstkommende søndag 26. mai kl. 11.00 blir sørstatsgospelgruppen Vokal nok en gang å høre i Misjonskirken.

Familiefest for alle

Også årets 17. mai-fest ble en god opplevelse for alle generasjoner. Se bildene!

Vellykket 16. mai-fest

Shake the City 16. mai i Alcoahallen samlet 240 ungdommer.