Tidslinjen og bibel-leseplan

Vi har begynt forfra i Bibelen og går gjennom høydepunktene i kronologisk rekkefølge.

Det er samme tema i forkynnelsen både for voksne og barn. Derfor anbefaler vi å følge med ved at du leser hele 1. Mosebok i høst – den er nemlig spekket med spennende, rare og dype historier som du vil høre mer om på formiddagsgudstjenestene.

Litt tungt å lese synes du? Den nye «Hverdagsbibelen» har et enklere språk og mange fine illustrasjoner og forklaringer. Løp og kjøp!

Vi gratulerer!

Vi gratulerer! Farsund Misjonskirke vil ønske våre jubilanter hjertelig tillykke! 25.mai ble Adrian Landmark 10 år 1. juli fyller vår styreleder Berit Hellang 40 år Gratulerer så mye til Adrian og Berit med ønske om Guds rike velsignelse over det nye livs(ti-)året!

Mahalia Jackson og Louis Armstrong fremfører «Just a closer walk with Thee».

Sommerens virtuelle festival

Liv & Vekst 2005 – Tema: En disippel i verden – Edin Løvås from Misjonskirken Norge on Vimeo. Skulle du vært på Liv & Vekst eller Nissedal Bibelcamping i sommer? Du kan få smaken av det der du er, ved å se, lytte eller lese. På linken livogvekst.no finner du podcast, taler, videoer, lesetips og…

Sommerfest på Varbak – se bildene!

Et spesielt vårsemester i Misjonskirken ble avsluttet med sommerfest på Varbak søndag. Se bildene her.

Andrae Crouch synger sin egen fantastiske sang «Through it all».

Sommerfest 2016. Svein Morten «Motti» Havaas spiller trekkspill.

S O M M E R F E S T

Søndag 21. juni kl 12.00 er alle velkommen til Misjonskirkas sommerfest på Varbak.

Barnemøte søndag kl. 11.00

Søndag blir det barnemøte med koronatiltak i Misjonskirken.

Kristene DiMarco fremfører «It Is Well».

Hender. Fellesskap. Menighetsmøte.

Velkommen til menighetens VEKST-dag

Lørdag 13. juni inviterer lederskapet til menighetens Vekst-dag. Her er programmet.