Tidslinjen og bibel-leseplan

Vi har begynt forfra i Bibelen og går gjennom høydepunktene i kronologisk rekkefølge.

Det er samme tema i forkynnelsen både for voksne og barn. Derfor anbefaler vi å følge med ved at du leser hele 1. Mosebok i høst – den er nemlig spekket med spennende, rare og dype historier som du vil høre mer om på formiddagsgudstjenestene.

Litt tungt å lese synes du? Den nye «Hverdagsbibelen» har et enklere språk og mange fine illustrasjoner og forklaringer. Løp og kjøp!

50 års jubileumsfest i Misjonskirken. Jubileumsgudstjenesten. Inge Eikeland leder.

Inge taler på kveldsmøte

Søndag 20. oktober kl. 19.00 taler Inge Eikeland på kveldsmøte.

Trofast leder ble hedret

Jens Rudjord ble hedret for mange års trofast innsats i søndagsskolen på søndagens gudstjeneste.

Misjonsbasar fredag 16. november 2018.

Misjonsbasar

Arbeidet med årets misjonsbasar er allerede i gang.

Les hva pastoren vår oppfordrer oss til å be spesielt for i oktober.

Målet!

Det er ganske sterkt når Arne Viste, som i disse dager risikerer to års fengsel fordi han har gitt arbeid til 70 ureturnerbare asylsøkere, snakker om målet med livet.

Watoto skapte liv i Misjonskirka

Lørdag 5. oktober hadde vi besøk av barnekoret Watoto fra Uganda, og det var en konsert fylt av store smil, dans, og lovsang med forbilledlig tilbedelse.

Flott storsamling – se bildene!

Søndagens storsamling ble en flott opplevelse. Se bildene her.