Tilbakeblikk på historien vår

Søndag 12. mai kan du få et unikt tilbakeblikk på menighetens historie.

Da skal nemlig gruppen som har jobbet med å samle denne historien i forbindelse med Menighetsskolen presentere sine funn. Det blir fremvisning av historiske bilder. Historier og episoder fra historien opp igjennom, for eksempel da Misjonskirken på Sunde ble bygd (bildet). Og hvis ikke du vet hvordan menigheten ble til, kan du få rede på det på søndag. Det blir en spennende seanse.

Pastor Maria Morfjord holder appell i gudstjenesten, som ledes av Inge Eikeland. Jorunn Rudlende, Hanne V. Turøy og Kamilla Landmark leder lovsangen.

Kom, kom, kom! 🙂

Felles drive-in-gudstjeneste i pinsa!

Mandag 1. juni - 2. pinsedag kl.12.00 inviterer Farsund og Lista misjonskirke til felles drive-in gudstjeneste ved hangaren ved Lista flyplass.

Hender. Fellesskap. Menighetsmøte.

Husk ekstraordinært årsmøte onsdag 27.05.20

Husk årsmøte i morgen onsdag 27. mai.

Elevation Worship synger «Do It Again».

Gjenåpning av misjonskirka

Endelig kan vi begynne å samles igjen, og allerede nå på Søndag 24. mai kl. 19.00 inviteres det til bønn og lovsang igjen i Farsund Misjonskirke. Mai Britt og Svein Morten Havaas leder oss i lovsang. Appell ved Maria Morfjord. På grunn av restriksjoner i forbindelse med Koronapandemien, er det dessverre kun de 50 første…

Dette velsigner, ber og takker vi for i mai.

«The UK Blessing» av ulike lovsangsledere. Guds velsignelse kan vi også ta imot 17. mai-helgen.

Fagert er landet og arven!

Nåde være med dere og fred fra Gud vår Far og Herren Jesus Kristus!

Video fra påskens bilrebus

Her er en liten video som oppsummerer bilrebusen som menigheten arrangerte i forlengelse av drive-in-gudstjenesten 1.påskedag.