Trofast leder ble hedret

Jens Rudjord ble hedret for lang og tro tjeneste i søndagsskolen. Pastor Maria Morfjord overrakte en gave.

Jens Rudjord ble hedret for mange års trofast innsats i søndagsskolen på søndagens gudstjeneste.

Jens tar nå en pause fra lederverv etter å ha vært med i søndagsskolen i en årrekke – og mange av dem som hovedleder. Han ble hedret med gode ord fra pastor Maria Morfjord og en kurv med godsaker fra menigheten på søndagens gudstjeneste.

I gudstjenesten fikk forsamlingen på nytt også hilse på figurene Ein og Stein – som denne gangen illustrerte hva det vil si å stole på – om enn på en tullete og spesiell måte. Underholdende var det. Og de fremmøtte fattet poenget.

Se flere bilder fra gudstjenesten nedenfor.

Ein og Stein i aksjon på gudstjeneste 13. oktober 2019. Å stole på.

Richard Smallwood fremfører «The Center Of My Joy».

The 3 Winans Brothers fremfører «Trust In God».

Sommerens bønneemner

Her er bønneemnene pastor Maria Morfjord oppfordrer oss til å be spesielt for i sommer.

Gratulerer, Sunniva og Tobias!

Lørdag 18. juli ga Sunniva Eikeland og Tobias Mersland hverandre sitt JA i Lyngdal Misjonskirke.

Sommergrønn sjel

Nåde være med dere og fred fra Gud vår Far og Herren Jesus Kristus!

Ricky Dillard fremfører «Any Day Now» live.

Nicole C. Mullen fremfører «My Redeemer Lives».

Gudstjeneste 5 juli 2020

Siste gudstjeneste før sommerferien

Siste gudstjeneste før sommerferien hadde vi 5. juli. Det var på ingen måte slapt sommermodus over, men derimot full av liv.

Gratulerer til Karen og Torleiv-Emil!!!

Lørdag 27. juni ble Karen Smit og Torleiv-Emil Eng gift i Farsund Misjonskirke.