Trofast leder ble hedret

Jens Rudjord ble hedret for lang og tro tjeneste i søndagsskolen. Pastor Maria Morfjord overrakte en gave.

Jens Rudjord ble hedret for mange års trofast innsats i søndagsskolen på søndagens gudstjeneste.

Jens tar nå en pause fra lederverv etter å ha vært med i søndagsskolen i en årrekke – og mange av dem som hovedleder. Han ble hedret med gode ord fra pastor Maria Morfjord og en kurv med godsaker fra menigheten på søndagens gudstjeneste.

I gudstjenesten fikk forsamlingen på nytt også hilse på figurene Ein og Stein – som denne gangen illustrerte hva det vil si å stole på – om enn på en tullete og spesiell måte. Underholdende var det. Og de fremmøtte fattet poenget.

Se flere bilder fra gudstjenesten nedenfor.

Ein og Stein i aksjon på gudstjeneste 13. oktober 2019. Å stole på.

Tidslinjen og bibel-leseplan

Vi har begynt forfra i Bibelen og går gjennom høydepunktene i kronologisk rekkefølge.

Huskefinger. Husk!

Viktig menighetsmøte!

Onsdag 8. januar kl 19.30 holder vi et svært viktig menighetsmøte. Sett av dagen allerede nå!

Misjonskirken. Kirkebygget.

Endring av møtetidspunkt

På grunn av at mange av våre folk er deltakere på konferansen «Gi Jesus videre» i Q42 i Kristiansand neste helg, er gudstjenesten søndag 24. november flyttet fra kl. 11.00 til kveldsmøte kl. 19.00.

Les hva pastor Maria Morfjord oppfordrer oss til å be spesielt for i november.

Hender. Fellesskap. Menighetsmøte.

Helhjerta og raus

Abraham lot seg ikke distrahere av lettvinte løsninger og fristelser. Josef betalte prisen for drømmene Gud ga uten å bli bitter. Drømmene som tilsynelatende handlet om berømmelse og ære, handlet egentlig om å redde liv.

Lovsangskveld søndag 26. mars. Jorunn Rudlende, Mai Britt Havaas, Wenke Heimvoll, Svein Morten Havaas, Erlend Synnes Drønen og Martinius Havaas.

Søndag er det lovsangskveld igjen

Førstkommende søndag, 17. november kl. 19.00, er det lovsangskveld igjen i Misjonskirken.

Misjonsbasar fredag 16. november 2018.

Rekordresultat på misjonsbasaren!

Fredagens misjonsbasar ga det beste resultatet noensinne.

veien til Betlehem julespill

Vil du være skuespiller i årets «Veien til Betlehem»?

Veien til Betlehem er Lyngdal misjonskirkes julespill, som de arrangerer hvert år, og det er nå 14. året på rad at spillet arrangeres for omkring 2.000 mennesker.

Gospelgruppen Vokal sang og ledet lovsang i søndagens gudstjeneste.

Kveldsmøte med Vokal og Tellefsen

Førstkommende søndag 3. november kl. 19.00 blir sørstatsgospelgruppen Vokal nok en gang å høre i Misjonskirken. Og det blir gjensyn med vår tidligere pastor Thore Tellefsen.