Tverrkirkelig bibelhelg

Frelsesarmeen i Farsund, Farsund menighet og Farsund Misjonskirke går sammen om å arrangere Bibelseminar i forbindelse Bibeldagen i februar.

Lars Ivar Bratsberg.

Fredag 31. januar kommer Lars Ivar Bratsberg til K2 Ung. Det er en felles samling for alle ungdommer, men spesielt konfirmantene i menighetene som får dette som en obligatorisk del av konfirmant-undervisningen. Bratsberg er en inspirerende forkynner som vil skape nysgjerrighet på Bibelen og hvordan ungdommene kan bruke Bibelen i eget liv.

I løpet av fredagskvelden blir det også noe godt å spise og tid til å «henge rundt» som ungdommene gjør. Samlingen er fredag fra kl 20.00.

Bratsberg er ungdomsrådgiver i Agder og Telemark Bispedømme og prest i Justvik kirke.

Helene Fagervik.

Lørdag 1. februar får vi besøk av Helene Fagervik fra Bibelselskapet. Da arrangerer vi bibelseminar på Kirketorget. Helene er ansatt som leder for Bibelbruk i Norge, og har gode tips og råd som inspirerer til at Bibelen blir brukt og lest i dag. Hun vil i tillegg også fortelle om Bibelselskapets spennende prosjekt «Bibler til Kina». I Kina blir minst 1 million nye mennesker kristne hvert år.
Ikke nok med at «Helene sjekker inn», så vil familien Nondo fra Kongo, som kom til Farsund som FNs kvoteflyktninger, bidra med sang og musikk. Og det blir servering av grøt, kaker og frukt.

Seminaret er gratis, med kollekt til Bibelselskapets arbeid. Seminaret er fra kl. 12.00-14.00. Det blir rett og slett en flott dag!

Gudstjeneste 29. mars 2020

Det kan ikke bli enklere å «gå i kirka» – så velkommen med, selv om dette er en forenkling i forhold til en vanlig gudstjeneste. Tusen takk til Theodora Eng, Sunniva og Jorunn Rudlende som spiller for oss!   Om du har barn hjemme som du vil gi Jesus videre til – så har vi…

Steve Green synger «People Need The Lord».

Bønne-emner?

Kjære medlem av Farsund Misjonskirke.

Gudstjeneste 22. mars 2020

Kjære alle dere som vil være med oss på denne enkle måten å holde gudstjeneste i hjemmene.

Harald Høidahl synger «Lord I need you».

Videohilsen fra pastoren 19.03.20

Trenger du noen å snakke med eller at noen ber med deg?

Gudstjeneste 15. mars 2020

For første gang i historien er vi i Farsund Misjonskirke nødt til å gjøre gudstjeneste på denne måten. Det er annerledes for oss alle, og vi håper det ikke varer for lenge før vi kan gå tilbake til det normale.

Gode tips til ressurser for hele familien

Emma Sofia og Maria Morfjord gir gode tips om hvordan man kan bruke «innedagene» i disse koronatider på en god måte.