Utegudstjeneste i Paradisbukta

Rundt 40 stykker deltok på søndagens utegudstjeneste i Paradisbukta i strålende vær. Se bildene her!

Sang, Misjonskirkens Mester, flott andakt av flinke betweenere, «Dagens presis» og popcornbønn var blant ingrediensene for en fin samling. Og etterpå var det grilling og sosialt samvær for de som ønsket det.

Se flere bilder fra seansen nedenfor.

Hva skjer på søndag?

På søndag vil vi linke til Bryne Misjonskirkes digitale gudstjeneste da vår egen pastor har studiepermisjon.

«Ditt ord er en lykt for min fot og et lys for min sti» (12)

Dette er siste vers og tanke fra vår "lysløype"-serie. Vi håper ordene har vært et lys for stien din.

Bønn, lovsang, tilbedelse, bønnevandring.

Les hva pastoren vår oppfordrer oss til å be og takke spesielt for i mai.

Velkommen til årsmøte og menighetsmøte

På onsdag 5. mai blir det endelig årsmøte og menighetsmøte i Farsund Misjonskirke kl 19:00.

Hva skjer på søndag?

På søndag blir det friluftsgudstjeneste i Paradisbukta kl 12.00.

Min båt er så liten…

Jeg hadde gledet meg til å se menigheten fysisk og personlig, så skuffelsen av ikke liten da jeg innså at vi måtte avlyse kveldsmøtet sist søndag.

«Ditt ord er en lykt for min fot og et lys for min sti» (11)

Vi fortsetter med vår «lysløype» fra januar, som bestod av vers og tanker fra mennesker i menigheten vår. Vi håper at disse ordene kan være et lys i hverdagen din.

Tid som gir liv!

Søndagshilsen. Det mest verdifulle i livet trenger god tid for å blomstre.