Vår nye menighetsrådgiver

Søndagens møte med vår nye menighetsrådgiver Stein Bjørkholt ble en sterk opplevelse.

Forsamlingen fikk oppleve at Stein valgte å bytte budskap rett før møtet – og at han talte rett inn i menighetens situasjon. Ifølge pastor Maria Morfjord var talen om faren for å avspore fra det sentrale – nemlig Jesus og han korsfestet – var et budskap rett inn i vår menighets situasjon. Da hun inviterte menigheten til å komme fram å bøye seg for Jesus og innvie seg på nytt for ham var det svært mange som benyttet seg av denne muligheten. Det ble en sterk stund i bønn, lovsang og innvielse.

I kjølvannet av menighetsskolen og arbeidet som fortsetter med strategi for fremtidig arbeid i den forbindelse, var det flott å oppleve at Jesus rører ved oss. Nå kaller han oss til fornyet tjeneste i vårt nærområde.

På bildet sees Stein Bjørkholt sammen med møteleder Guttorm Eng under intervjuet han hadde med ham tidlig i møtet.

Fikk du ikke med deg talen, kan du høre den i opptak HER.

Felles drive-in-gudstjeneste i pinsa!

Mandag 1. juni - 2. pinsedag kl.12.00 inviterer Farsund og Lista misjonskirke til felles drive-in gudstjeneste ved hangaren ved Lista flyplass.

Hender. Fellesskap. Menighetsmøte.

Husk ekstraordinært årsmøte onsdag 27.05.20

Husk årsmøte i morgen onsdag 27. mai.

Elevation Worship synger «Do It Again».

Gjenåpning av misjonskirka

Endelig kan vi begynne å samles igjen, og allerede nå på Søndag 24. mai kl. 19.00 inviteres det til bønn og lovsang igjen i Farsund Misjonskirke. Mai Britt og Svein Morten Havaas leder oss i lovsang. Appell ved Maria Morfjord. På grunn av restriksjoner i forbindelse med Koronapandemien, er det dessverre kun de 50 første…

Dette velsigner, ber og takker vi for i mai.

«The UK Blessing» av ulike lovsangsledere. Guds velsignelse kan vi også ta imot 17. mai-helgen.

Fagert er landet og arven!

Nåde være med dere og fred fra Gud vår Far og Herren Jesus Kristus!

Video fra påskens bilrebus

Her er en liten video som oppsummerer bilrebusen som menigheten arrangerte i forlengelse av drive-in-gudstjenesten 1.påskedag.