Vårens dugnad

Kjære menighet! Det er tid for dugnad!
På grunn av koronasituasjonen kan vi ikke samles veldig mange samtidig. Det blir derfor påmelding. Det er plass til 5 stk på følgende tidspunkter:
Lørdag 9. mai kl 9-12 eller 12-15
Lørdag 6. juni kl 9-12 eller 12-15
Gi beskjed til Even Bjørnestad når det passer for deg å komme.
Even henger opp liste inne i kirka over de forskjellige gjøremålene slik at man kan gjøre en innsats en annen dag dersom det ikke passer de to lørdagene som er satt opp. Så er det bare å krysse av det som er gjort. Listen blir også lagt ut på hjemmesiden når den er klar.
Dersom du ikke har nøkkel kan du kontakte
Mona Kjørrefjord, tlf 970 88 158
Berit Hellang, tlf 959 76 640 eller
Even Bjørnestad, tlf 915 30 953
så avtaler vi lån av nøkkel.
Ta med eget utstyr og eventuelt egen drikke og mat.
På forhånd tusen takk for hjelpa!
Hilsen styret

Felles drive-in-gudstjeneste i pinsa!

Mandag 1. juni - 2. pinsedag kl.12.00 inviterer Farsund og Lista misjonskirke til felles drive-in gudstjeneste ved hangaren ved Lista flyplass.

Hender. Fellesskap. Menighetsmøte.

Husk ekstraordinært årsmøte onsdag 27.05.20

Husk årsmøte i morgen onsdag 27. mai.

Elevation Worship synger «Do It Again».

Gjenåpning av misjonskirka

Endelig kan vi begynne å samles igjen, og allerede nå på Søndag 24. mai kl. 19.00 inviteres det til bønn og lovsang igjen i Farsund Misjonskirke. Mai Britt og Svein Morten Havaas leder oss i lovsang. Appell ved Maria Morfjord. På grunn av restriksjoner i forbindelse med Koronapandemien, er det dessverre kun de 50 første…

Dette velsigner, ber og takker vi for i mai.

«The UK Blessing» av ulike lovsangsledere. Guds velsignelse kan vi også ta imot 17. mai-helgen.

Fagert er landet og arven!

Nåde være med dere og fred fra Gud vår Far og Herren Jesus Kristus!

Video fra påskens bilrebus

Her er en liten video som oppsummerer bilrebusen som menigheten arrangerte i forlengelse av drive-in-gudstjenesten 1.påskedag.