Vil du være skuespiller i årets «Veien til Betlehem»?

Veien til Betlehem er Lyngdal misjonskirkes julespill, som de arrangerer hvert år, og det er nå 14. året på rad at spillet arrangeres for omkring 2.000 mennesker.

De skal ha 13 forestillinger, og mange mennesker kreves. Kunne du tenke deg å bidra et par dager?

– Vi trenger fakkelbærere som viser folk veien til Betlehem, vi trenger engler, vi trenger romerske soldater. Alle disse roller kreves voksne/ ungdom fra 10 kl og oppover. Lønnstrinn 0, men med opplevelse av å være med å spre julens egentlige budskap, heter det i en invitasjon fra arrangørene med Einar Foss Kvavik i spissen.

Øvelsesdag blir lørdag 23. november fra kl 12-20 inkludert masse godt felleskap, god mat og lys i mørket.

Datoene du må sette inn i kalenderen (for forestilling og øving) er: 23.-24. november og 27. november-01. desember.

Lurer du på noe – ring Pottemaker Einar Foss Kvavik 97904000

Tidslinjen og bibel-leseplan

Vi har begynt forfra i Bibelen og går gjennom høydepunktene i kronologisk rekkefølge.

Huskefinger. Husk!

Viktig menighetsmøte!

Onsdag 8. januar kl 19.30 holder vi et svært viktig menighetsmøte. Sett av dagen allerede nå!

Misjonskirken. Kirkebygget.

Endring av møtetidspunkt

På grunn av at mange av våre folk er deltakere på konferansen «Gi Jesus videre» i Q42 i Kristiansand neste helg, er gudstjenesten søndag 24. november flyttet fra kl. 11.00 til kveldsmøte kl. 19.00.

Les hva pastor Maria Morfjord oppfordrer oss til å be spesielt for i november.

Hender. Fellesskap. Menighetsmøte.

Helhjerta og raus

Abraham lot seg ikke distrahere av lettvinte løsninger og fristelser. Josef betalte prisen for drømmene Gud ga uten å bli bitter. Drømmene som tilsynelatende handlet om berømmelse og ære, handlet egentlig om å redde liv.

Lovsangskveld søndag 26. mars. Jorunn Rudlende, Mai Britt Havaas, Wenke Heimvoll, Svein Morten Havaas, Erlend Synnes Drønen og Martinius Havaas.

Søndag er det lovsangskveld igjen

Førstkommende søndag, 17. november kl. 19.00, er det lovsangskveld igjen i Misjonskirken.

Misjonsbasar fredag 16. november 2018.

Rekordresultat på misjonsbasaren!

Fredagens misjonsbasar ga det beste resultatet noensinne.

Gospelgruppen Vokal sang og ledet lovsang i søndagens gudstjeneste.

Kveldsmøte med Vokal og Tellefsen

Førstkommende søndag 3. november kl. 19.00 blir sørstatsgospelgruppen Vokal nok en gang å høre i Misjonskirken. Og det blir gjensyn med vår tidligere pastor Thore Tellefsen.

En vellykket byttedag

Fredag 18.oktober arrangerte konfirmantene byttedag til inntekt for Romania. De fikk inn 3800 kroner på klær og kafésalg, og er strålende fornøyd med det! Her er noen bilder fra dagen: