Vil du være skuespiller i årets «Veien til Betlehem»?

Veien til Betlehem er Lyngdal misjonskirkes julespill, som de arrangerer hvert år, og det er nå 14. året på rad at spillet arrangeres for omkring 2.000 mennesker.

De skal ha 13 forestillinger, og mange mennesker kreves. Kunne du tenke deg å bidra et par dager?

– Vi trenger fakkelbærere som viser folk veien til Betlehem, vi trenger engler, vi trenger romerske soldater. Alle disse roller kreves voksne/ ungdom fra 10 kl og oppover. Lønnstrinn 0, men med opplevelse av å være med å spre julens egentlige budskap, heter det i en invitasjon fra arrangørene med Einar Foss Kvavik i spissen.

Øvelsesdag blir lørdag 23. november fra kl 12-20 inkludert masse godt felleskap, god mat og lys i mørket.

Datoene du må sette inn i kalenderen (for forestilling og øving) er: 23.-24. november og 27. november-01. desember.

Lurer du på noe – ring Pottemaker Einar Foss Kvavik 97904000

Gudstjeneste 29. mars 2020

Det kan ikke bli enklere å «gå i kirka» – så velkommen med, selv om dette er en forenkling i forhold til en vanlig gudstjeneste. Tusen takk til Theodora Eng, Sunniva og Jorunn Rudlende som spiller for oss!   Om du har barn hjemme som du vil gi Jesus videre til – så har vi…

Steve Green synger «People Need The Lord».

Bønne-emner?

Kjære medlem av Farsund Misjonskirke.

Gudstjeneste 22. mars 2020

Kjære alle dere som vil være med oss på denne enkle måten å holde gudstjeneste i hjemmene.

Harald Høidahl synger «Lord I need you».

Videohilsen fra pastoren 19.03.20

Trenger du noen å snakke med eller at noen ber med deg?

Gudstjeneste 15. mars 2020

For første gang i historien er vi i Farsund Misjonskirke nødt til å gjøre gudstjeneste på denne måten. Det er annerledes for oss alle, og vi håper det ikke varer for lenge før vi kan gå tilbake til det normale.

Gode tips til ressurser for hele familien

Emma Sofia og Maria Morfjord gir gode tips om hvordan man kan bruke «innedagene» i disse koronatider på en god måte.