Velkommen til menighetens VEKST-dag

Lørdag 13. juni inviterer lederskapet til menighetens Vekst-dag. Her er programmet.

Vi håper du allerede har satt av denne viktige dagen for oss. Vi har tenkt at vi denne dagen spiser middag sammen på kinarestauranten i Farsund (blir ikke det ekstra hyggelig?) istedet for å kokkelere med smittevern og mat i Misjonskirka. Vi trenger derfor påmelding for å booke plass innen tirsdag 9.juni til Maria Morfjord. Hver enkelt betaler da for seg selv.
Vi gleder oss!

Programmet for VEKST-dagen blir slik (med forbehold om små justeringer)
Kl 14.00 Kort samling

Kl 14.20 «Walk and talk»: Vi leser menighetens bibelvers og slipper dere avsted på en liten tur 3-4 stk sammen hvor dere samtaler om bibelverset.

Kl 15.00: Vi møtes på Kinarestauranten og spiser middag

Kl 16.45: Samtaler og refleksjoner (i Misjonskirka)
– rundt strategiplanen
– ang behov for medarbeidere i tjeneste

Kl 18.30 Ordet fritt

Kl 19.00 Avslutning med bønn og lovsang

Kl 19.30 Slutt

Vi gratulerer!

Vi gratulerer! Farsund Misjonskirke vil ønske våre jubilanter hjertelig tillykke! 25.mai ble Adrian Landmark 10 år 1. juli fyller vår styreleder Berit Hellang 40 år Gratulerer så mye til Adrian og Berit med ønske om Guds rike velsignelse over det nye livs(ti-)året!

Mahalia Jackson og Louis Armstrong fremfører «Just a closer walk with Thee».

Sommerens virtuelle festival

Liv & Vekst 2005 – Tema: En disippel i verden – Edin Løvås from Misjonskirken Norge on Vimeo. Skulle du vært på Liv & Vekst eller Nissedal Bibelcamping i sommer? Du kan få smaken av det der du er, ved å se, lytte eller lese. På linken livogvekst.no finner du podcast, taler, videoer, lesetips og…

Sommerfest på Varbak – se bildene!

Et spesielt vårsemester i Misjonskirken ble avsluttet med sommerfest på Varbak søndag. Se bildene her.

Andrae Crouch synger sin egen fantastiske sang «Through it all».

Sommerfest 2016. Svein Morten «Motti» Havaas spiller trekkspill.

S O M M E R F E S T

Søndag 21. juni kl 12.00 er alle velkommen til Misjonskirkas sommerfest på Varbak.

Barnemøte søndag kl. 11.00

Søndag blir det barnemøte med koronatiltak i Misjonskirken.

Kristene DiMarco fremfører «It Is Well».

Denne helgen lenker vi til hele minnekonserten etter Keith Green, som døde i en tragisk flyulykke i 1982.