Vellykket 16. mai-fest

Shake the City 16. mai i Alcoahallen samlet 240 ungdommer.

Det meldes om en vellykket fest med god stemning og et veldig bra møte med lovsang fra Sentrumskirken Sandnes og tale av Lista Misjonskirkes ungdomspastor Jonas Hompland.

Rundt 60 frivillige fra flere menigheter – deriblant vår egen – var i aksjon for å få arrangementet gjennomført. Flott levert!

Bildene i bilderiggen ovenfor er tatt av Elias Havaas.

Se for øvrig hva Lister24 skriver om arrangementet.

Felles drive-in-gudstjeneste i pinsa!

Mandag 1. juni - 2. pinsedag kl.12.00 inviterer Farsund og Lista misjonskirke til felles drive-in gudstjeneste ved hangaren ved Lista flyplass.

Hender. Fellesskap. Menighetsmøte.

Husk ekstraordinært årsmøte onsdag 27.05.20

Husk årsmøte i morgen onsdag 27. mai.

Elevation Worship synger «Do It Again».

Gjenåpning av misjonskirka

Endelig kan vi begynne å samles igjen, og allerede nå på Søndag 24. mai kl. 19.00 inviteres det til bønn og lovsang igjen i Farsund Misjonskirke. Mai Britt og Svein Morten Havaas leder oss i lovsang. Appell ved Maria Morfjord. På grunn av restriksjoner i forbindelse med Koronapandemien, er det dessverre kun de 50 første…

Dette velsigner, ber og takker vi for i mai.

«The UK Blessing» av ulike lovsangsledere. Guds velsignelse kan vi også ta imot 17. mai-helgen.

Fagert er landet og arven!

Nåde være med dere og fred fra Gud vår Far og Herren Jesus Kristus!

Video fra påskens bilrebus

Her er en liten video som oppsummerer bilrebusen som menigheten arrangerte i forlengelse av drive-in-gudstjenesten 1.påskedag.