Vi har fått nye benker med bord!

En av vekstgruppene i menigheten kjøpte inn 2 stk. sittegrupper som kan stå permanent ute. Disse nydelige benkene er laget av F16 på Lista. Pris: 5000 kr for hver sittegruppe. Den ene sittegruppen er allerede gitt til menigheten som en gave!

Vi håper med stor frimodighet at de vil bli godt brukt i tiden som kommer.

Bildekavalkaden for familien Morfjords

Gikk du glipp av bildekavalkaden på avslutningsfesten for Maria og hennes familie - eller vil du se den igjen? Her har du den.

CeCe Winans fremfører «Believe For It».

Israel Hougthon og hans sangere fremfører «Feels Like Home».

Avskjedsfest for pastorfamilien – se bildene

Pastor Maria Morfjord og hennes familie ble takket for 10 flotte år med en fin fest søndag 20. juni. Se bildene her.

Bønn, lovsang, tilbedelse, bønnevandring.

Dette er hva pastor Maria Morfjord oppfordrer oss til å takke og be for i sommer.

Leteaksjon!

I morges ble jeg vekket av minstemannen i huset. Kl 06.30 sto han ferdig kledd og hadde selv ordnet seg frokost, og var nå klar til å lete etter den ene bittelille legoklossen han manglet.

Avslutningsfest for Pastor Maria

Vår kjære Pastor Maria Morfjord skal slutte hos oss og da må vi selvsagt ha en avslutningsfest!

Hva skjer på søndag?

På søndag blir det kveldsmøte kl 19.00 i Farsund Misjonskirke.

Filadelfia Lovsang fra Filadelfia Kristiansand synger «Vi tilber Jesus» - med intro av Hilbert Norheim.