Vi trenger gevinster!

Det nærmer seg tida for misjonsbasar som blir på fredag 13. november.

I år blir det litt annerledes på grunn av korona, noe vi syns er leit. Men ønsket om å samle inn til misjon er like sterkt som før, kanskje enda sterkere. Behovene på skolene i Baranquilla har også økt som følger av korona.

Derfor har vi bestemt oss for å selge kun på bok i år. Det blir dermed ikke noe åresalg under årets Misjonsbasar. På bakgrunn av dette ønsker vi å samle inn gevinster som er litt finere enn det vi pleier å ha. Da er det snakk om å ikke ha masse smågevinster, men heller satse på færre og større gevinster. Det er allerede kommet inn litt men vi trenger mer!

Om du har noe du kunne tenke å gi til årets misjonsbasar så ta kontakt med Else Paulsen på tlf: 915 79 762

Tusen takk for alle gaver!

Velkommen til Alle Sammen-gudstjeneste

Kommende søndag 25. oktober, blir det alle-sammen Gudstjeneste kl 11:00. Vi ønsker både store og små velkommen! Ein og stein kommer, det blir MKM (Misjonskirkas Mesterskap), lovsang blir ledet av Jorunn Rudlende med flere, og Rune Heimvoll skal tale. Hjertelig velkommen!

Kveldsmøte 18. oktober

Det blir kveldsmøte kommende søndag 18. oktober kl 19:00. Maria Morfjord skal tale og det blir lovsang av Mai Britt Havaas og Svein Morten Havaas, med flere. Du er hjertelig velkommen!

Misjonsbasar fredag 16. november 2018.

En litt annerledes Misjonsbasar

Da er det bare en måned igjen til Misjonsbasaren høsten 2020! Så her kommer litt viktig informasjon som du burde få med deg. Misjonsbasaren blir holdt i Farsund Misjonskirke fredag 13. november kl. 18:00. På grunn av situasjonen i dag blir det kun solgt lodd på bok, altså det blir ikke åresalg under selve møtet…

Månedens bønnemner

Dette er hva pastor Maria Morfjord oppfordrer oss til å be spesielt for i oktober.

En snekker på besøk

Jesus var snekker. En snekker! Praktisk og jordnær, hadde nevene fatt i det som var alminnelige folks praktiske behov i hjem og arbeid.

Melanie Tierce med flere fremfører «Touched By A Fire».

Foreldreseminar med Viggo Klausen, «Tro på hjemmebane»

Velkommen til foreldreseminar fredag 9. oktober kl 19:00-22:00.

Velkommen til kveldsmøte

Kommende søndag 4. oktober blir det kveldsmøte i Farsund Misjonskirke kl 19:00.

Viggo Klausen kommer på besøk!

Fra 9.-11. oktober får vi besøk av Viggo Klausen!