Viktig menighetsmøte!

Onsdag 8. januar kl 19.30 holder vi et svært viktig menighetsmøte. Sett av dagen allerede nå!

Da presenteres menighetens strategiplan som strategiteamet har jobbet med de siste måneder. Det blir et nytt momentum for oss som menighet, derfor er det viktig at alle kommer!

Strategiteamet har tatt utgangspunkt i «funnene» vi har gjort oss gjennom reisen med menighetsskolen, og kommet fram til noen nøkler som vi tror vil låse opp for videre vekst og utvikling for menigheten. Det blir utrolig spennende og ikke minst gøy å ta fatt på neste fase i menigheten!

Så sett av datoen i kalenderen og gled deg til 8. januar.

Lovsang. Praise. Worship. Lovsangskveld. Illustrasjonsfoto.

Bønn og lovsang

Annenhver søndag kveld fremover blir det bønn og lovsang i Misjonskirken. Den første av disse samlingene er allerede søndag 12. januar.

Forsinkede julepresanger

Våre to ansatte; pastor Maria Morfjord og barne- og ungdomsarbeider Lill Katrin Island fikk forsinkede julepresanger på onsdagens menighetsmøte.

Strategien er lagt fram

På et menighetsmøte med rekordstort oppmøte la Strategiteamet fram sine tanker, forslag og utfordringer onsdag kveld. Det er nå det begynner!

Menighetsweekend på Solstrand august 2016. Ungdomsbandet øver.

Invitasjon til samling av medarbeidere i lovsangstjenesten

Vi er glade for å ha mange som både vil og kan bidra med lovsang og musikk i Misjonskirka. Lovsang er en viktig del av vårt fellesskap og tilbedelse! Nå vil vi gjerne samle alle dere som har lyst til å være med å bidra i lovsangstjenesten, enten du har vært med før eller er…

Hender. Fellesskap. Menighetsmøte.

Husk onsdagens møte!

Det er blitt informert i mange kanaler, men gjentas her. Onsdag 8. januar kl. 19.30 bør du komme på menighetsmøte i Misjonskirken.

Reklamerte for Nord-Norge

Sunniva Eikeland og Tobias Mersland var solide ambassadører for Nord-Norge på søndagens gudstjeneste.

Fantastisk julaften – med ungt preg

Årets julaften-gudstjeneste ble en fantastisk fin opplevelse - preget av ungt engasjement.

Huskefinger. Husk!

Viktig menighetsmøte!

Onsdag 8. januar kl 19.30 holder vi et svært viktig menighetsmøte.

Juleferie for staben

Til opplysning: Denne julen tar både Pastor Maria Morfjord og barne- og ungdomsarbeider Lill Katrin Island juleferie for å besøke familie. Maria er borte 22.12 – 30.12, Lill Katrin er borte 20.12 – 30.12. Om det skulle være noe spesielt som kommer opp, så går det an å sende en epost/sms.