Viktig menighetsmøte!

Onsdag 8. januar kl 19.30 holder vi et svært viktig menighetsmøte.

Da presenteres menighetens strategiplan som strategiteamet har jobbet med de siste måneder. Det blir et nytt momentum for oss som menighet, derfor er det viktig at alle kommer!

Strategiteamet har tatt utgangspunkt i «funnene» vi har gjort oss gjennom reisen med menighetsskolen, og kommet fram til noen nøkler som vi tror vil låse opp for videre vekst og utvikling for menigheten. Det blir utrolig spennende og ikke minst gøy å ta fatt på neste fase i menigheten!

Så sett av datoen i kalenderen og gled deg til 8. januar.

Lovsang. Praise. Worship. Lovsangskveld. Illustrasjonsfoto.

Ny bønn- og lovsangskveld

Hanne Vennebo Turøy med flere leder lovsangen og Anne Siv Unhammer taler på bønn- og lovsangskveld søndag 9. februar.

Penger

Nytt kjøkken på gang – slik kan du gi

Det jobbes med planer for å oppgradere kjøkkenet. Men først må økonomien på plass - både til dette prosjektet og for menighetens løpende drift.

Menighetsskolen Modul 3. Kveldsmat.

Menighetsdag i mars

Det planlegges en hel dag hvor vi som menighet kommer sammen for å søke Gud og dele tanker omkring menighetens strategi og handlingsplan.

Ny tacofest planlegges

Vi har allerede satt dato for neste tacofest i Misjonskirka: Fredag 13. mars.

Fellesskap. Samhold. Menighet. Menighetsmøte.

Årsmøte 26. februar

Onsdag 26. februar kl 19.30 holder vi årsmøte i menigheten.

Huskefinger. Husk!

Menighetsmøte

Vi avholder et kort menighetsmøte søndag 2. februar kl 12.30 (rett etter gudstjenesten).

Dette velsigner, ber og takker vi for i februar...

Raushetens tid

Nå er det tid for å være rause med hverandre.

Tverrkirkelig bibelhelg

Frelsesarmeen i Farsund, Farsund menighet og Farsund Misjonskirke går sammen om å arrangere Bibelseminar i forbindelse Bibeldagen i februar.