Åpenthus

forsidebildefbognettside

ÅpentHus er menighetens ungdomsarbeid, og er for 8. klasse og oppover. Vi åpner også opp for at  7.klasse kan komme etter påske. Her kan du komme uansett hva du tror på, og du kan få stille alle spørsmålene du har. Det er åpent for alle!

Vi har møter annenhver lørdag (partallsuker) klokka 20.30 i misjonskirka, der vi varierer med to ulike konsept:

ÅpentHus – På et ÅpentHus-møte har vi fullt lovsangsteam, tale, konkurranser og kafé i peisetua etterpå med spill, kahoot og Torleivs kiosk.

ÅpenCafé  – En mer chill versjon av møte, der vi er i peisestua hele kvelden. Et vanlig møte vil da bestå av en kort andakt, gjerne et vitnesbyrd fra ungdommene selv, akustisk lovsang, spill, Torleivs kiosk og konkurranser.

For mer info om hva som skjer, så kan dere følge ÅpentHus på Facebook og Instagram!

Lurer du på noe? Ta kontakt med vår barne-og ungdomsarbeider Lill Katrin Island