Watoto-konsert i Misjonskirken

Lørdag 5. oktober kl 17.00 blir det konsert med barnekoret Watoto fra Uganda.

Disse barna har en felles historie som foreldreløse barn som har fått en ny familie og nytt liv gjennom menighet og evangeliet om Jesus. Sterke vitnesbyrd og sterke inntrykk sammen med afrikanske rytmer og farger. Dette vil du ikke gå glipp av! Konserten er gratis.

Vi trenger dessuten noen ekstra hender i for- og etterkant av konserten til hjelp med middag og nedrigging. Kunne du tenke deg det, så gi beskjed til pastor Maria Morfjord.

Gospelgruppen Vokal sang og ledet lovsang i søndagens gudstjeneste.

Kveldsmøte med Vokal

Førstkommende søndag 8. september kl. 19.00 blir sørstatsgospelgruppen Vokal nok en gang å høre i Misjonskirken.

Se hva pastor Maria Morfjord oppfordrer oss til å be spesielt for i september.

Se bilder fra menighetsweekenden

En flott menighetsweekend er tilbakelagt. Her er bilder fra en vellykket helg.

Hender. Fellesskap. Menighetsmøte.

Drevet av sult!

«Sulten får en arbeidskar til å slite, hungeren driver han fram.» Ordspråkene 16:26

Minneord etter Thoralf Nordbø

Dette er minneordet som pastor Maria Morfjord leste i Thoralf Nordbøs begravelse. Thoralf var menighetens grunnlegger og første pastor. Minneordet publiseres på nettsiden etter godkjennelse av familien.

Bli med på Søndagsskolens dag

Søndag 25. august kl. 11.00-14.00 samles alle søndagsskolene i kommunen til en stor happening i Listahallen i Vanse. Det er blitt en flott tradisjon at søndagsskolene starter opp sammen med en kjempefest i Listahallen.